- Konuyu başlatan
- Admin
Bu arada [MENTION=3]Berkin Bozdoğan[/MENTION] der ki; "ana sayfada yer alan küçük harflerle yazılan kategori adlarının ilk harflerini büyük yazmayalım, o alanın karizması budur zaten" der. Siz ne diyorsunuz ben aracıyım.
Bence manşet sola alinmamaliydi ortada göze çarpıcı bir yerde kalması daha makul olabilirdi sonuçta bütün haberlerin genel olarak toplandığı bir yer manseti ortaya güzel bir ölçüye alarak yanına bir kaç yan haber çok iyi olurdu.
yok abi suanki daha iyimerhaba arkadaşlar, herkesin istediği bir tasarım çok zor yol haritamızda var (kişiselleştirilen ana sayfa tasarımı) ama şu anda zor o nedenle ortak akıl şeklinde hareket edelim inş
Bu arada bir güncelleme yaptık dostlar
http://shiftdelete.net/anasayfa-test
Ana sayfanın alt kısmı sizce bu şekilde daha güzel mi?
Merhaba, yeni tasarıma geçildiğinden beri RSS ile ufak bir başlık sorunu var @Troy .
Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi haber başlığını ile bitişik bir biçimde kategorisi de yazıyor.
Ve ufak bir istekte bulunmak istiyorum. Benim için RSS bağlantılar çok önemli, tüm haberleri bu şekilde takip ediyorum. Ama ne yazık ki SDN'nin son 20 RSS bağlantısı gösteriliyor. Yeni tasarımla bu arttırılır diye düşünmüştüm. Bunun sayısını arttırmanız mümkün mü?
merhaba arkadaşlar, herkesin istediği bir tasarım çok zor yol haritamızda var (kişiselleştirilen ana sayfa tasarımı) ama şu anda zor o nedenle ortak akıl şeklinde hareket edelim inş
Bu arada bir güncelleme yaptık dostlar
http://shiftdelete.net/anasayfa-test
Ana sayfanın alt kısmı sizce bu şekilde daha güzel mi?
Bu arada @Berkin Bozdoğan der ki; "ana sayfada yer alan küçük harflerle yazılan kategori adlarının ilk harflerini büyük yazmayalım, o alanın karizması budur zaten" der. Siz ne diyorsunuz ben aracıyım.
Biraz değişiklik yapılmış ama ben hala slide' ın biraz daha büyük olması ve şu anda sağa ve slideın hemen altında olan özetlerin slideın aşağısına alınmasını forumdan başlıklar kısmının da slideın sağına alınmasını öneriyorum. Yani siteyi ilk açtığımız da karşımıza slide ve sağında forumdan başlıklar çıkmalı.
Forumdan Son başlıklar Kısmı 15 tane ile sınırlandırılmış, yazık olmuş, halbuki eskisinde altta da sıra vardı ve bir sürü haberi yorumu takip ediyorduk.Rahatlıkla düzeltilebilecek bir ayrıntı bence.
Bu arada @Berkin Bozdoğan der ki; "ana sayfada yer alan küçük harflerle yazılan kategori adlarının ilk harflerini büyük yazmayalım, o alanın karizması budur zaten" der. Siz ne diyorsunuz ben aracıyım.