Sitemiz hacklenmedi!

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
düzeldi ;)

Sitenin en altındaki:

* Künye
* Site Kullanım Koşulları

gibi linkler /s/ uzantısı içerisinde yani arama özelliği içinde tarıyor, onların statik link olması gerekiyor, yorumları okudum, bu konu ile ilgili ileti göremedim, gözümden kaçmış ise de kalabalık ettim boşuna, kusura bakmayın.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
böyle bir seçenek maalesef olmayacak.
herkesin şahsi görüşü ama ben pek beğenmedim,siz sayın yöneticilerimizden ricam isteyen kullanıcıların eski arayüzü kullanmalarını sağlayan bir tema seçeneği koymanın sitenin en alt kısmında örneğin forum sayfamızda olduğu gibi

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Aslında bu şekilde çalışıyor ama oraya sadece e-posta adresi demişiz. En kısa zamanda bunu da düzeltelim. Deneyin, şu anda çalışıyor olması lazım.
Yeni tasarım hayırlı uğurlu olsun. Bunu utanarak söylüyorum uzun yıllardır takip edip de yeni üye olmuş birisi olarak bence Anasayfa da giriş kısmını sadece e-posta değilde kullanıcı adı ile girilecek şekilde düzenlerseniz daha kullanışlı olur. Ayrıca hemen logonun altındaki sayfaların olduğu kısımı bence büyük harfler ile yazmalısınız daha profesyonel bir hava verir. Son olarak Android de mobilden normal görünüme dön dediğimizde 404 hata ekranı çıkıyor.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
bizim çatı şirketimizin sitesi bu. olmazsa ben yine kısa bir domain alırım merak etmeyin :D
ya ben onceden sdn.com.tr ile girebiliyordum simdi sdn medya diye birseye yonelniyor. Bu neden oldu? SDN medya da sizin siteniz mi yoksa domaini verdiniz mi? eski haline gelse guzel olur ya..

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
tam anlamadım bunu :(
Eski siteyi android (nexus 7) tabletle, dolaşırken kendi kendine deveran eden manşetleri ( mi? yada herneyse arife tarif gerekmez) dokunup milim hareketle o habere atlayabiliyordum. onu da şeyederseniz 2 aydır pc açmayan bana iyilik etmiş, sitenin de eksiğini gidermiş olursunuz.
Yeni tasarıma gelince; alışana kadar berbat, eskisi daha berbattı. Kolay gele.

Not: captcha'da latin alfabesinin hepsini kullanmanızı istirham ederim ;)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
yine güzel notlar aldım dostlar, önceki notlarımız üzerinden de çalıştık epey. birazdan size güncel bilgiler aktaracağım.

Yeni aldığım notlar bu şekilde;

• Sitenin ana sayfasında alt kısımlarda çok fazla bold ve siyah renk link var. Bazı yerlerde renklendirmeler yapılacak.
  • Scroll edildiğinde tepede sabit kalan bir SDN çubuğu isteniyor. Bu özelliği geliştireceğiz.
  • Sosyal medya ikonlarının yükseklikleri eşit değil, düzelteceğiz.
  • Üye Giriş kısmında "e-posta ve kullanıcı adı” ibaresi eklenecek. Şu anda burada teknik bir sorun var, düzelteceğiz.
  • Windows Phone üzerinden gidenler, mobil arabirimle karşılaşmıyor. Kontrol edilip, düzeltilecek.
  • IE 8,9, 10'daki hatalı arabirim sorunu düzeltilecek. (Bu arada baktım dostlar, ziyaretçilerin %25'i IE8 kullanıyor)
  • Manşette otomatik akan haberlere tıklandığında, akma işlemi dursun.

Not: Kaçırdığım bir talep varsa, lütfen paylaşın.

Bu arada herkese gönüllü olarak bize destek oldukları için çok teşekkür ederim.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Manyak mısın diyebilirsiniz ama gözüme batan tek şey şu İOS yazısı. :D İ büyük, küçük olması gerekirken :D
soFNi5E.jpg

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Merhaba dostlar,

Aşağıdaki maddeleri hallettik. Kontrol edip, siz de onay verirseniz şahane olur. Diğer maddelere kasmaya devam ;)

Harika bir pazar değil mi :D

• iPhone’dan girenler eğer masaüstü görüme geçmek isterlerse, 404 hatası alıyorlar. (YAPILDI)
  • Çoklu sayfalı haberlerde, görsele tıklandığında sonraki sayfaya geçerse çok iyi olur. (YAPILDI)
  • Haber detay sayfasında 728*90 reklam alanı olmalı. (YAPILDI)
  • Haber yıldızlama, 10 değil 5 üzerinden olmalı. (YAPILDI)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hala internet explorer uyumlu olmasına gerek yok... boşuna yapmayın...

teoboz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Manşet lerde ki otomatik diğer thumbnail e geçiş kapatılsa daha iyi olur kanaatindeyim. Küçük fotoğrafların üzerinde mausu getirip haberin görselinden o haberi okuyup okumayacağımızı seçiyorduk. ama şu an mausun olduğu haberden diğerine otomatik geçiyor, defalarca geri getirmek zorunda kalıyoruz. Önceki sitede bu yoktu ve bir kolaylık tı ... Başarılar...

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Yorumları görememenizin sebebi, o sayılar aslında yazılan ama henüz onaydan geçmemiş olan yorumlar. onu da az önce düzelttik, ön bellekten sonra bu sorun da tarih olacak.

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba dostlar,

Aşağıdaki maddeleri hallettik. Kontrol edip, siz de onay verirseniz şahane olur. Diğer maddelere kasmaya devam ;)

Harika bir pazar değil mi :D

• iPhone’dan girenler eğer masaüstü görüme geçmek isterlerse, 404 hatası alıyorlar. (YAPILDI)
  • Çoklu sayfalı haberlerde, görsele tıklandığında sonraki sayfaya geçerse çok iyi olur. (YAPILDI)
  • Haber detay sayfasında 728*90 reklam alanı olmalı. (YAPILDI)
  • Haber yıldızlama, 10 değil 5 üzerinden olmalı. (YAPILDI)
Abi puanlama 5 puan uzerine cekilmiste ortalama puan 10 uzerinden gozukuyor. Hani su sag tarafta olan

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
4ehy7u7a.jpg
abi sağ ortalarda beyaz bir boşluk var ve site tasarımını bozuyor gibi burayı degerlendirebilirsiniz....

Fox.

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Reklamlar çok düzensiz bi gözüküp bi gözükmüyolar. Anasayfadaki forumdan son başlıklar artık tek satır fakat konu içindekiler yine çok satırlı. Satır matır yanlış anlaşılmasın tabi tehtid değil :P bide footer bölümünün sağ tarafı çok boş..

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
boşluk denen yerler reklamlar. internet explorer'da sorun yaşanmasının sebebi, bu reklamlar. o nedenle sorun düzelene kadar reklamları kaldırdık. reklam ajansı düzelttiğinde, bunları yeniden açacağız.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
[MENTION=2]Troy[/MENTION] Ana Sayfanın Üst kısmı çok karışık görünüyor üst orta kısım yani son haberlerin olodugu bölüm daha ortaya çıkmalı bence ayrıca ana sayfada üyelik girişi yaparken beni hatırla yada beni unutma gibi ibare olsa da her seferinde giriş yapmasak :) Bu Arada Hayırlı Olsun... :)

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oluyor oluyor.Hoşuma gitmesinin sebebi haberlerin eskisi gibi sayfanın solunda olması :D sıra forumdan son başlıklarda ha gayret onların sayısını da arttıralım eskisi gibi mis temiz :biggrin:

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
dostlar, ana sayfada soldaki kutuları kaldırdık. şimdi daha düzgün görünüyor, ne dersiniz? :D

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
dostlar, ana sayfada soldaki kutuları kaldırdık. şimdi daha düzgün görünüyor, ne dersiniz? :D
Su degisen manset kisminin yanina baska haberler sikistirilmasa daha ferah olmaz miydi abi sizce :D Bu sekilde insan nereye bakacagina sasiriyor

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Su degisen manset kisminin yanina baska haberler sikistirilmasa daha ferah olmaz miydi abi sizce :D Bu sekilde insan nereye bakacagina sasiriyor

manşeti sola alarak bir adım attık bence :D şu anda tasarımcımız yanımızda değil. hafta içinde onunla görüşüp, bu konuda alternatifler talep edeceğim. anlayış ve destek bekliyorum sizlerden ;)