Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok karışık çok sıkıcı olmuş, teknoloji haberi okuyalım diye giriyoruz resim bakalım diye değil. Eskiden ana sayfa ne güzeldi. düzeltin bu berbat siteyi.
SDN nin diğer sitelerden farkı kullanışlı sade formatıydı ben çok alışmıştım , ilerde nasıl değişir bilmiyorum ama umarım yine kullanışlı bir format olur, şuan hangi habere tıklasam sadece Forumdan Son Başlıklar listesi çıkıyor
Gün içinde sürekli telefondan takip ediyordum. Fakat mobil versiyonu kısayol yapıp, masaüstü versiyonda kullanıyordum. Şimdi ise tarayıcım masaüstü modundayken hızlı erişimi mobil yaptığım halde masa üstü versiyon olarak gösteriyor. Bu yüzden telefondan takip etmekten vazgeçtim. Tarayıcı olarak dolphin kullanıyorum.
eskisine yakın olsa küük değişiklikler yeterdi. böyle çok değişik olmuş alışmak zor. forumdan son başlıklar 15 ile sınırlandırılmış ama önceki gibi 10 sayfa olsa iyiydi tek sayfaya düşmüş. yorumlar çoğu zaman gözükmüyor. yorumlara basınca sayfanın en üstüne atıyor.
ya ben onceden sdn.com.tr ile girebiliyordum simdi sdn medya diye birseye yonelniyor. Bu neden oldu? SDN medya da sizin siteniz mi yoksa domaini verdiniz mi? eski haline gelse guzel olur ya..
yavrucuklar hiçmi aklınıza gelmedi siteyi ie 10 veya ie11 de açmak anasayfadaki bir makalaye tıklandığı zaman makale açılmıyor sadece forumdaki son konular görünüyor
Eski siteyi android (nexus 7) tabletle, dolaşırken kendi kendine deveran eden manşetleri ( mi? yada herneyse arife tarif gerekmez) dokunup milim hareketle o habere atlayabiliyordum. onu da şeyederseniz 2 aydır pc açmayan bana iyilik etmiş, sitenin de eksiğini gidermiş olursunuz.
Yeni tasarıma gelince; alışana kadar berbat, eskisi daha berbattı. Kolay gele.
Not: captcha'da latin alfabesinin hepsini kullanmanızı istirham ederim
Önceki tasarımda beğendiğim bir özellik yok olmuş. Tüm haberleri neyle ilgili olursa olsun tek bir yerde görebiliyorduk şimdi ayrılmışlar gibi görünüyor.
Çok karışık.Neyin nerde olduğu belli değil.Yeni haberler nerede çıkıyor.Kafa yoruyor.Aklı karışıyor insanın.Haberler gelişi güzel anasayfaya dağılmış gibi.Güncel haber hangisi belli değil.Haberlerin tarihe göre sıralanması çok öenmli birşey.
tatil dolayısıyla internetten uzak bir hayatım vardı sitenin değişimini az önce gördüm detaylı inceleyemedim ama bence gayet iyi görünüyor biraz sitede dolaştıktan sonra bol keseden atmaya başlarım
- - - Mesaj Güncellendi - - -
tatil dolayısıyla internetten uzak bir hayatım vardı sitenin değişimini az önce gördüm detaylı inceleyemedim ama bence gayet iyi görünüyor biraz sitede dolaştıktan sonra bol keseden atmaya başlarım
ne yalan söyleyeyim siteyi berbat etmişsiniz ismini vermeyeyimde türkiyedeki başka bir teknoloji sitesinin aynısı olmuş,oraya sırf bu yüzden girmiyordum çok karışık annemin sözüyle:"her yer her yerde"
hangi haber güncel belli değil karmakarışık tamamen saçma sapan ve gereksiz bir şey,tamam yenilenmek güncellenmek iyidir de bu kadarı abartı sade güzel her şeyi rahatça bulabildiğimiz sdn gitti yerine saçma sapan bir şey geldi,açıkçası şu betanın sonunda site yine böyle olursa bir daha uğramam siteye hesabımı da birine bağışlarım artık
yeni tasarım sadelikten uzak bir kaos var gibi sizin sitenin en çok sevdiğim yanı çok basit olmasıydı siteye girmek birşeyler okumak keyifli gelmiyor beğenmedim
Manşet haberleri belirli aralıklarla değişmekte. Bence eskisi gibi mause ile üzerinde gezdikçe görelim. Yada değişsin de mause ile üzerine geldiğimiz haberin görüntüsünü alalım. Tıklıyorum, tam sonuna geliyorum patt!! diğer başlığa geçiyor.
site çok karışık olmuş. neyin nerde olduğu belli değil. konu başlığına göre değilde rastgele haberler yerleştirilmiş sanki. hiç beğenmedim. önceki çok daha iyiydi. en azından bellibir sıralaması vardı. takip yapabiliyorduk burda hangi haberi okuyacağımı şaşırdım