Sitemiz hacklenmedi!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
her sey güzelde ana sayfada her sey birbirine girmiş. hicbir sey anlamadım. yeni haberler hangisi inceleme var mı yok mu belli degil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Footer'i gereksiz uzun yapmışsınız. Alta doğru medya üyeliği zımbırtısını sağa yaslayıp adresle denklik sağlamak estetik olur gibi geldi bana tabi henüz mobiline bakmadım.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Anasayfa çok karışık. Forumdaki son başlıkların 15 adet ile sınırlı tutulması kötü olmuş. Ayrıca herhangi bir konuya mesaj yazıldığında forumumdan son başlıklara gelmesi gecikiyor. Daha önce bir konuya mesaj yazdığımızda direkt forumun son başığına yerleşiyordu.

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Beklenen güzelleştirme bu demek ki. Eskisine nazaran güzel ama....

Aması şu, haberler çok karışık. İnsanın başı dönüyor. Favori teknoloji sitelerine göz atın mesela, techcrunch, tnw,the verge, engadget gibi.

Belki blogvari diyeceksiniz ama her dakika farklı şeyler yayına giriyor. O sitelerde haber okumak, bilgi almak çok daha rahat. 2 dakika dayanamadım. Çok zorladım kendimi ama olmadı. Birazdan yeniden deneyeceğim. Zamanla alışılır.

afakan55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
olduk şık tasarım getirmişsiniz yanlız ana baslık haberlerini okuyamadan dıger habere geciyor ben tekrar diger haber fotusunun ustune geldigimde aynı habere gecmiyor mause hangi ana baslık fotosunda ise o haberde durmalı diğer habere geçmemeli

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[h=4]Bugün En Çok Okunan Haberler[/h]
başlığı altında ilk haberin tarihi : 24.07.2010 / 19:33

corcia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sitenin en altındaki:

* Künye
* Site Kullanım Koşulları

gibi linkler /s/ uzantısı içerisinde yani arama özelliği içinde tarıyor, onların statik link olması gerekiyor, yorumları okudum, bu konu ile ilgili ileti göremedim, gözümden kaçmış ise de kalabalık ettim boşuna, kusura bakmayın.

corcia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayrıca Footer bölümünde sağ taraftaki sosyal medya ikonları hover durumunda beyaz geliyor, onların mutlaka değişmesi gerekiyor.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
forumdan son başlıklar kısmının eski hali daha kullanışlıydı başlıklar aşağıya yada diğer yaprağa geçince bulmak kolay oluyordu bu şekilde çok uğraştırıyor ama ana sayfa görünümü güzel olmuş fontlar harika sadece biraz karışık olması can sıkıcı

TakeRisks

Asistan
Reaksiyon puanı
0
herkesin şahsi görüşü ama ben pek beğenmedim,siz sayın yöneticilerimizden ricam isteyen kullanıcıların eski arayüzü kullanmalarını sağlayan bir tema seçeneği koymanın sitenin en alt kısmında örneğin forum sayfamızda olduğu gibi

Lhuki

Asistan
Reaksiyon puanı
0
forumdan son başlıklar kısmı aşağıda kalmış yukarı çıkarılması gerekiyor ve önce gibi geriye dönük 10 sayfayada bakabilirsek güzel olur

sinan0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mobil link normal görünüme atıyor gitti mb'larım :()

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Sürekli Güncellenecek Maddeler

[/B]Gelen eleştirilerden sonra aldığım maddeleri, ilk mesajın hemen altına da yazacağım.

• Ana sayfa haber yerleşiminde bazı iyileştirmeler yapılacak. Özellikle, neyin son haber olduğunu daha iyi anlama konusunda çözüm üretilecek.
  • Kutucukların renklendirilmesi, manşet kısmındaki görsellerin çerçevelendirilmesi gibi seçenekler üzerinde bazı denemeler yapılacak.
  • Forum başlıklarında sadece 1 sayfa değil, devam eden sayfalara da kutu içerisinden ulaşılabilecek.
  • iPhone’dan girenler eğer masaüstü görüme geçmek isterlerse, 404 hatası alıyorlar, bunu düzelteceğiz.
  • Ana kategorilerin yeniden düzenlenmesi gerekiyor. Donanım, yazılım, vs yerine daha güncel kategorileri seçeceğiz (sosyal medya, vs gibi)
  • Çoklu sayfalı haberlerde, görsele tıklandığında sonraki sayfaya geçerse çok iyi olur.
  • Fontları yeniden gözden geçireceğiz. Google'ın design sayfasına göz atacağız.
  • Video içeriği olan haberlerin üstünde play ikonu görünecek.
  • Download kategorisini, uygulama sayfası olarak değiştireceğiz ve hem içerik hem de tasarım buna uygun olarak değişecek.
  • Haber detay sayfasında 728*90 reklam alanı olmalı.
  • Manşet resimlerine basıldığında yeni sekmede açalım.
  • Kategorilerin ilk harfleri büyük olmalı.
  • Forumda iki satıra taşan kısım … ile bitirilmeli.
  • Haber yıldızlama, 10 değil 5 üzerinden olmalı.

Kısmen şöyle bişey olacak o zaman

SDN.png

omrumtolgacpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni tasarım hayırlı uğurlu olsun. Bunu utanarak söylüyorum uzun yıllardır takip edip de yeni üye olmuş birisi olarak bence Anasayfa da giriş kısmını sadece e-posta değilde kullanıcı adı ile girilecek şekilde düzenlerseniz daha kullanışlı olur. Ayrıca hemen logonun altındaki sayfaların olduğu kısımı bence büyük harfler ile yazmalısınız daha profesyonel bir hava verir. Son olarak Android de mobilden normal görünüme dön dediğimizde 404 hata ekranı çıkıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sayfanızda habere tıkladığımız zaman aynı sayfada açılıyor haberi okuyunca tekrar geri tıklamamız gerekyor milliyet gazetesinin sitesindeki gibi yeni sekmede açılsa daha iyi olur mesela ana ayfada birkaç habere tıklıyorsun yeni sekmede açıyor hepsini sonra tek tek okuyorsun

Maqmar

Asistan
Reaksiyon puanı
4
sağ taraftaki forumdan son başlıklar bölümü daha kullanışlı olabilir bence, böyle çok uzun olmuş, temayı da beğendim güzel

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=2]Troy[/MENTION] mobil arayüzü de yenilersek çok güzel de olur iyi de olur..

Anti-Code

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben pek sevmedim. Biliyorum yeni moda bu ama site daha karman çorman olmuş.

baY_SnaKe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, yeni tasarıma geçildiğinden beri RSS ile ufak bir başlık sorunu var [MENTION=2]Troy[/MENTION] .

Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi haber başlığını ile bitişik bir biçimde kategorisi de yazıyor.

GbRYqN.png

Ve ufak bir istekte bulunmak istiyorum. Benim için RSS bağlantılar çok önemli, tüm haberleri bu şekilde takip ediyorum. Ama ne yazık ki SDN'nin son 20 RSS bağlantısı gösteriliyor. Yeni tasarımla bu arttırılır diye düşünmüştüm. Bunun sayısını arttırmanız mümkün mü?

y25My9.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yaptığınız bu tasarım değişikliği web te on numara olmuş ama mobilde eksi 10 a düşmüş.Mobilde pratik bi tasarım gerek!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Eski tasarım basitti ama basitlik artık kötü bir şeymiş gibi algılanıyor bizde, sadelik güzeldir oysa, eski tasarıma alışkanlık vardı herşey elinin altında hazırmış gibi kolaydı şimdi dağınık bir raf gibi önce aramak gerekiyor ne nerde diye, eski formatın iyileştirmeleri yapılsa daha güzel olurdu istikrarlı olmak önemli bence

S

SDN Okuru

SDN Okuru
her şeyden önce yenilenmek güzel olmuş, ancak biraz karışık buldum.

aykutyaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
GÜNDEM HABERLERİ ,MOBİL HABERLERİ ,İNCELEMELER gibi alt başlıkların rengini farklı bir renk yapmalısınız.Beyaz renk çok sönük kalıyor.Alt başlıklar ilk bakışta kolayca görünür olmalı.Beyaz renk te oldugu zaman bazen ayırt etmekte bir anlıgına zorluk yaşayabiliyor insan.Dikkat çekici bir renk hem daha hoş durur vede insanlar aradıgı kategorideki haberleri daha kolay bulur...Saygılarr...