Sitemi Google'de bulamıyorum

ilyastrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.aytimobil.tk
Boyle bir sitem var daha içerik yok ama sitenin adını dahi yazsam googlda bulamıyorum

Site haritasını googla tanıttm ama yinede yok bulunmuyo

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Google .tk uzantılı siteleri sevmiyor :)

WienWarrior

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ama site=
Yazmadan

Aytimobil yada aytimobil.tk yazarak nasıl bulabilirim :D
Sanırım sitene arama etiketi eklemelisin mesela Ayti etiketi eklersen yazdığında siten çıkar.Yani belirli kelimeler ekleyerek aramada çıkmasını sağlarsın ama nasıl yapıldığını unuttum.

ilyastrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırım sitene arama etiketi eklemelisin mesela Ayti etiketi eklersen yazdığında siten çıkar.Yani belirli kelimeler ekleyerek aramada çıkmasını sağlarsın ama nasıl yapıldığını unuttum.

Bak bu aklıma gelmedi :Dben araştrayım teşekkür ederim

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
açtığın konulara mutlaka etiket ekle

ilyastrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu etiketleme işi tam olarak ne anlatırmısınız bi kaç yerden bişeyler buldum denedim felan olmadı
mesela : sitenin en altında etiketler ekledim fakat bunlar google aramada yine işe yaramadı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

SOrun sitenin .tk uzantısına sahip olduğundan kaynaklanıyormuş sanırım en iyisi bi .com almalıyım :D

OrkunB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
.tk olmasiyla ilgili degil bu sorun. Siteni gelistirmelisin özgün içerik eklemeli ve sabırlı olmalısın. Sorun olursa pm atabilirsin.

okurkart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google .tk uzantılı siteleri sevmiyor :)
kardeş ne alaka benim sitem nasıl çıkıyor o zaman he bu arada kardeşim senin sorununa gelirsek öyle direk siteyi açmakla hemen arama motorlarında üst sıralara çıkamazsın ben burda bir makale yazdım bu dediklerimi yap üst sıralara çıkarsın http://blogonur.tk/seo-yapmak-2/ yalnız benimde bir isteğim var okuduktan sonra bir yorumu eksik etme...

saygılar...

PelinYavas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siteye içerik girdikçe ve sitenizin tanıtımını yaptıkça google da üst sıralara oynayabilirsiniz.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ozellikle google top level domain uzantilarini sever. Com,net,biz gibi uzantilara sahip adresler almaya gayret edin. Top level olmayan ama populerligi top level kadar olan .me uzantili adreslerden de alabilirsiniz. Site icerigini google web master araclari ile indexleyin. Ayrica arama motorlarina toplu kaydetme siteleri mevcut. Web sitesinde keyword ve tag kullanimina dikkat edin ve mutlaka kullanin. Google tag ve keyword ayrimi da yapar. İcerige gore tag kullanin.