Sitem hakkında yorumlar

tempest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba ark. ilk yapmıs oldugum site
hakkında yorumlarınızı bekliyorum

MOD NOT: Site adresini Ö.M ile isteyiniz.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
daha ii olabilir diye düşünüyorum geric daha benim kendimin yaptıgı bişey yok :D

vuralege

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
içerik güzel de bence teman çok karanlık daha iç acıcı açık renk bir tema tercih edersen daha iyi olur dşüncesindeyim.
Kolay gelsin.

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Joomla kullanmışsın sanırsam. Joomla ile daha sağlam birşey yapılabilirdi bence.
Genel anlamda güzel olmasına rağmen arkadaşların da dediği gibi içeriğe daha uygun bir tema kullanmanız yerinde olacaktır.
Bundan ziyade siyah tema kullanmak cesaret işidir. Çok sağlam görseller kullanmanı ister.
Sende onu göremedim. Görsellere en azından standart bir çerçeve eklesen filan daha güzel olabilir.

İçerik konusunda da geliştirilmeli diye düşünüyorum.

Mekatronik'e daha uygun renkler kullanırsan önünün daha da açılacağı kanaatindeyim.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Yaptığın ilk site olarak düşünmem bunu, yapmış olduğun ilk hazır site derim :) Portal, arka planda çalışan kodlar, tasarım herşey hazır çünkü.

islamidosya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Böyle Bir Phpbb Teması Görmüştüm Çok Hoşuma Gitmişti.. Sitede Bulunan Menüdeki Yazıları Küçük Yazarsan Daha Hoş Duracağı Kanaatindeyim..Son Olarak Anasayfadaki Haberleri Fazla Uzatma Aşağı Doğru Çok Kayma Yapmasın

adildr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
güzel olmuş bence ellerine sağlık

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Site adresinin paylaşılmasına neden moderator itiraz etmiş anlamıyorum icerikte illegal paylaşım mı vardır nedir???

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
İster istemez reklama giriyor bu tür konular.İlk mesajlarda reklam ve tanıtım yapmak yasak arkadaşlar