• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sitem hakkında yorumlar

tempest

Öğrenci
merhaba ark. ilk yapmıs oldugum site
hakkında yorumlarınızı bekliyorum

MOD NOT: Site adresini Ö.M ile isteyiniz.

daha ii olabilir diye düşünüyorum geric daha benim kendimin yaptıgı bişey yok :D

içerik güzel de bence teman çok karanlık daha iç acıcı açık renk bir tema tercih edersen daha iyi olur dşüncesindeyim.
Kolay gelsin.

Joomla kullanmışsın sanırsam. Joomla ile daha sağlam birşey yapılabilirdi bence.
Genel anlamda güzel olmasına rağmen arkadaşların da dediği gibi içeriğe daha uygun bir tema kullanmanız yerinde olacaktır.
Bundan ziyade siyah tema kullanmak cesaret işidir. Çok sağlam görseller kullanmanı ister.
Sende onu göremedim. Görsellere en azından standart bir çerçeve eklesen filan daha güzel olabilir.

İçerik konusunda da geliştirilmeli diye düşünüyorum.

Mekatronik'e daha uygun renkler kullanırsan önünün daha da açılacağı kanaatindeyim.

Yaptığın ilk site olarak düşünmem bunu, yapmış olduğun ilk hazır site derim :) Portal, arka planda çalışan kodlar, tasarım herşey hazır çünkü.

Böyle Bir Phpbb Teması Görmüştüm Çok Hoşuma Gitmişti.. Sitede Bulunan Menüdeki Yazıları Küçük Yazarsan Daha Hoş Duracağı Kanaatindeyim..Son Olarak Anasayfadaki Haberleri Fazla Uzatma Aşağı Doğru Çok Kayma Yapmasın

Site adresinin paylaşılmasına neden moderator itiraz etmiş anlamıyorum icerikte illegal paylaşım mı vardır nedir???

İster istemez reklama giriyor bu tür konular.İlk mesajlarda reklam ve tanıtım yapmak yasak arkadaşlar