Sitem Hacklendi

ottoman53

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yaklaşık 3 saat önce sitem hacklendi cyber-w grubundan olduğunu söyleyen bir kişi tarafından .oysa benim sitemde ne adult içerik vardı nede başka birşey sadece rizeyi tanıtmaya çalısan bir siteydi .anlamadığım şey pkk siteleri dururken neden gelip benim gibi kendi halinde insanların sitelerini hackliyorlar.sunucum turkish host adamlara msj ile bildirdim bana windows hostların yedeklenmediğini söylediler.bende hergun yedek alan bir modul vardı ama sanırım işe yaramıyor.ftp ile attım ama değişen birşey olmadı.evet 6 aylık emeğim boşa gitmiş oldu .merak ediyorum acaba yapabileceğim birşey var mı ?siteyi geri döndürmek mümkün mü? evet bu macerada burada bitmiş oldu.son günlerde herşey çok güzel gidiyordu oysa pg 4 iki siteden link almıştım.rize kelimesinde 3.sayfaya kadar yükselmiştim.demekki buraya kadarmış.artık bu saaten sonra interneti kullanmayı da düşünmüyorum.sanırım bu attığım son msj olacak.güvenlik konusunda daha dikkatli olun .hakkınızı helal edin...

not:sakın turkish hosttan kimse alan almasın ne telefonlara cevap veriyorlar nede e maillere

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Geçmiş olsun gerçekten bir Rizeli olarak üzüldüm

Jemand

Doçent
Reaksiyon puanı
3
sakin ol kardesim yaw sitene girince ne cikiyo ? index mi basmislar ?

ottoman53

Asistan
Reaksiyon puanı
0
index.php yi sildim hacked by yazısını kaldırdım

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Geçmiş olsun öfkeyle kalkma lütfen, nasıl oturacağını biliyorsun...

TwoFaced

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sql injection yapmışlardır muhtemelen..
database yedeğini aldıysan yükle düzelir..

FeeLiT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Geçmiş olsun dostum bu işlerden anlasam yardımcı olurdum ama malesef üzgünüm sıkma canını :I

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
öle bişey yapma yaa.çok üzüldüğünün farkındayız ama öfkeyle kalkma arkadaşların dediği gibi.hakkım helal olsun bu arada :)

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hazır portal kullandın sanırım.. bu tür portalların sürekli açıkları çıkıyo. eğer interneti bırakmazsan ve devam edersen daha sağlam bi portallar yada sürekli çıkan yamaları yüklemeni tavsiye derim.. çünkü çok sık yama çıkarıyolar..

AdRaMiTi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cyber-Warriorda Öyle Bir Şey olmaz Eğer Cw'nin Misyonlarına Aykırı Bir Şey yapmadısan tabi. Hackleyen Kişiyi Tanıyorsan Ve Hiç yoktan Sucsuz Yere Siteni Deface Ettiğini Düşünüyorsan Cw'nin Yöneticilerinle İletişime Geç onlar sana Yardım Edeceklerdir umarım.Cünkü Cw'yi Cekemeyen Karalamaya Calışan Bir cok kişi var ;) Selametle .

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hakkımız helal olsun kardeşim ama seni hiçbirşey yıldırmasın,CW ile görüşmeyi dene,turkish hostdan daha anlayışlı olacaklardır ve geri döneceklerdir...

TheRed

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle geçmiş olsun ...Bu ne talihsizlik düşünsene milyonlarca site içinde zararsız bir siteyi ..
Sayısal çıkma olasılığından bile düşük bir olasılık bu başına gelen :)

Soncumle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
geçmiş olsun dostum... genelde zararsız olmasına bakmıyor sunucuya girmişler tüm sitelere index basıyorlar ben de çok çektim sunucu açıklarında tek çözüm host değişikliğidir elinde yedek olmamasıda çok üzücü. en azından ayda bir sefer yedek almak gerekiyor ne olur ne olmaz...

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Siten normale dönmüş ne güzel.
Geçmiş olsun, artık biraz daha tedbirli olursun :)