arkadaşlar yaklaşık 3 saat önce sitem hacklendi cyber-w grubundan olduğunu söyleyen bir kişi tarafından .oysa benim sitemde ne adult içerik vardı nede başka birşey sadece rizeyi tanıtmaya çalısan bir siteydi .anlamadığım şey pkk siteleri dururken neden gelip benim gibi kendi halinde insanların sitelerini hackliyorlar.sunucum turkish host adamlara msj ile bildirdim bana windows hostların yedeklenmediğini söylediler.bende hergun yedek alan bir modul vardı ama sanırım işe yaramıyor.ftp ile attım ama değişen birşey olmadı.evet 6 aylık emeğim boşa gitmiş oldu .merak ediyorum acaba yapabileceğim birşey var mı ?siteyi geri döndürmek mümkün mü? evet bu macerada burada bitmiş oldu.son günlerde herşey çok güzel gidiyordu oysa pg 4 iki siteden link almıştım.rize kelimesinde 3.sayfaya kadar yükselmiştim.demekki buraya kadarmış.artık bu saaten sonra interneti kullanmayı da düşünmüyorum.sanırım bu attığım son msj olacak.güvenlik konusunda daha dikkatli olun .hakkınızı helal edin...
not:sakın turkish hosttan kimse alan almasın ne telefonlara cevap veriyorlar nede e maillere
not:sakın turkish hosttan kimse alan almasın ne telefonlara cevap veriyorlar nede e maillere