Sitem engellendi mi?

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
uzun zaman önce google dan siteme 40 civarında ziyaretçi geliyordu fakat şu an "0" kocaman bir "0". ne yapabilirim google sitemi banladı mı?

siteme bundan önce bir zararlı kod (trojan downloader) bulaşmıştı onu yok ettim fakat sorun devam ediyor:(

http://buraksworld.net (reklam olmuyordur sanırım)

kaynak kodlarında haala zararlı kodlar varmı bilmiyorum. bilen varsa lütfen söylesin :(

webmaster tools u kullanıyorum yeniden değerlendirme isteği gönderdim ve

Bir site sahibi, şu siteyi dizine ekleme biçimimizi yeniden değerlendirmemizi istedi: http://buraksworld.net/.
Sitenizi inceledik. Bir siteyi incelerken o sitenin Web Yöneticisi Yönergelerimize uygun olup olmadığını kontrol ederiz. Herhangi bir sorunla karşılaşmazsak sitenizi dizine eklemeyi yeniden değerlendiririz. Siteniz hala arama sonuçlarımızda görünmüyorsa Yardım Merkezimizi ziyaret ederek neler yapabileceğinizi öğrenin.

cevabını aldım:( inşallah bir sorunla karşılaşmazlar ve sitem dizine eklenir... fakat haala zararlı kodlar var mı bilmiyorum o yüzden size soruyorum... yardımlarınızı bekliyorum.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
yeniden değerlendirme isteği yolladıysan beklemen gerekiyor.
ben de 2 sitemde zararlı içerik etiketi yedim, yeniden değerlendirilecek, bekliyorum...

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya nasıl bulaşıyor bu zararlı kodlar engellenemez mi?

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Valla bizimde sitemizin kodlarına virüs bulaştı temizledik ama google botları hala zararlı site uyarısı veriyordu. Google'a başvuru yapman lazım, bir-iki hafta sürüyor değerlendirme, sonra düzeliyor.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
öyle he deyince onaylanmıyor maalesef ne zaman gönderdin değerlendirme isteğini ?

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
buna iframe virüsü denilen bir virüs neden oluyor
bilgisayarına bulaşıyor ve sitene iframe'ler atıyor, sitetnin yedeği varsa değiştirmen lazım, yoksa kalır. Önce değiştirip sonra değerlendirme isteği gönderiyosun, ve hep beraber bekliyoruz... :)

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya işte bilemiyorum nasıl temizleyeceğimi. bilen varsa:$

emnimax

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sitendeki butun php kodlarının ıcını ınceleyeceksın ve bakacaksın ıfram kodunu bulup sıleceksın tek bı php kodunda tek bır sayfa kalmayıncaya kadar sıl yoksa yıne bulasır eger temızleyıp gerı atarsan sosyaları sorunun hallolur.

bu vırusun 1. bulasma nedenlerınden biri FTP programınız eger crackli bı program kullanıyorsanız ki buyuk cogunluk oyle yapıyor bu yuzden bu vırısu kapıyorlar.lutfen sız sız olun saglam program saglam guvenılır program kullanın sıtelerınızın hıc bırıne bırsey olmaz.
ben bır yıldır FTPsine her gun bi kerede olsa baglandım bı sıte var daha bi kere boyle bırsey olmadı cunku saglam guvenılır calısıyorum.

nese senın sıten zararlı ıcerık yanı bu ıframe vırusu yuzunden banlanmıs ve sen zaten geregını yapmıssın tekrar degerlendırme ıstemıssın google tekrar degerlendırılmek ıstenen sıtelere bıraz onem vermez acıkcası google botları sıtene gelıyormu bı bak eger gelıyorsa sıten degerlendırme asamasında demektır bır zamn sonra tekrar aynı halıne doner.

kolay gelsin

Fatih Toprak

Asistan
Reaksiyon puanı
350
Kullandığınız sistem hazır bir CMS sistemi ise en basşından temiz bir kurulum yapın. Sadece database , imaj, video gibi dosyalarında yedeğini alıp gerekli tanımlamaları yapın. Kalan virüste muhtemelen olmayacaktır artık.

Kolay gelsin.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
benim siteler açıldı dün gece.
index sayfasını kontrol et, kodların tümünü silip iframe'ler atmış olabilir.