Siteler hakkında bilgi

cihangir1021

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar benim bir kaç sorum olacak
ücretsiz domain : .tk vb. siteleri nereden alabiliriz ve bu aldığımız sitelere filezilla 'dan erişim sağlayabiliyormuyuz
ve normal ücretli olarak bir site almak istediğimizde örnek olarak .com mesela yıllık 25 TL diyelim sadece onu aldığımızda
filezilla bilgileri ve site bize geliyormu yoksa başka birşey almamız gerekiyormu

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Siteyi aldığınızda filezilla bilgileri siz ulaştırılır ancak gelmesse sizde siteyi aldığınız yer ile iletişime geçip bu bilgileri edinebilrisiniz

cihangir1021

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Siteyi aldığınızda filezilla bilgileri siz ulaştırılır ancak gelmesse sizde siteyi aldığınız yer ile iletişime geçip bu bilgileri edinebilrisiniz

şuan alan adı aldım ücretsiz ve bunu bi siteye bağladım hosting'e yani
filezilla'dan giriş yapabiliyorum ancak siteye girdiğimde hiç bi sonuç alınamadı (böyle bi site yok ) gibi hata verdi.

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
şuan alan adı aldım ücretsiz ve bunu bi siteye bağladım hosting'e yani
filezilla'dan giriş yapabiliyorum ancak siteye girdiğimde hiç bi sonuç alınamadı (böyle bi site yok ) gibi hata verdi.
Sitenin bir yönetim paneli varmı acaba

cihangir1021

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sitenin bir yönetim paneli varmı acaba

ftp.siteadres.tk Böyle bi yer var ancak hosting'in verdiği bilgileri girdiğimde tekrar girmemi istiyo giriyorum tekrar tekrar..
ve FileZilla'dan erişebiliyorum değişiklik yapabiliyorum ancak site hala yokmuş gibi gözüküyor.

cihangir1021

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sorun çözüldü arkadaşlar hosting'den kaynaklanıyormuş :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sorun çözüldü arkadaşlar hosting'den kaynaklanıyormuş :)