Sitede Konuları Alıntı Hakkında!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kyle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Site yöneticisini seçeemdiğimden buraya mesaj atıyorum. Benim bir oyun sitem var.

Acaba burda site içeriğimle çıkan oyun haberlerini kendi sitemde (kaynak ve haberi yazanın adını yazmak) şartı ile alıntı yapabilirmiyim acaba?

Olumsuz cevap veririseniz kullanmayacağım, olumlu bakarsanız kaynak göstererek yapacağım...

Teşekkürler.

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Zaten forumumuzda kaynaksız haber olmaz ;)

Kyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten forumumuzda kaynaksız haber olmaz ;)

yok hocam yanlış anlaşıldım heralde diyorki eğer izin veririseniz site içeriğimle ilgili konuların haberlerini buradan alıp (kaynak ve yazar aı göstererek) kendi sitemde yayınlamam mümkün mü?

diye sormak istemiştim. :)

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
eheh :) Yahu anladım simdi tamam e gece gece bu kadar olur tabi yaw emeğe saygı + rep abi :D

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
yok hocam yanlış anlaşıldım heralde diyorki eğer izin veririseniz site içeriğimle ilgili konuların haberlerini buradan alıp (kaynak ve yazar aı göstererek) kendi sitemde yayınlamam mümkün mü?

diye sormak istemiştim. :)

Kaynak belirttiğin sürece yayınlayabilirsin.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Evet kaynak göstererek konuları alabilirsin.Bu arada gözüm sizi biyerden ısırıyor Kyle.regamers.com?

Kyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler Arkadaşlar, Haberleri yabancı siteden çevirmek yerine buradan kaynağını belirterek alıntı yaparım. Hem çeviri ile vakit kaybetmemiş olur hemde buraya bir faydam dokunmuş olurum... Tekrar Teşekkürler.

@TuningMert, Evet dostum o benim ama regamersı kapatıp streetgamerı açtım.