Site kurmak istiyorum

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Selam arkadaşlar benim bi fikrim var ama iki konuda yardım lazım ben bi site kurmak istiyorum ama blogger gibi değil insanların üye olabileceği konu açabileceği bi site şimdi yardım istediğim konu ;

1.si bu siteyi ücretsiz olarak kurabilirmiyim(para konusunda çıkabileceğim limit 50 lira)

2.si grafik konusundan hiç anlamıyorum forumda bana grafik konusunda yardım edecek bi arkadaş var mı?(eğer site tutarsa reklam gelirlerini paylaşırız)

Sadr-ı Cihan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Sanırım forum sitesi kurmak istiyorsun.Valla sizi tanımıyorum ama forum sitesi biraz tek başına iyi bir forum sitesi yapmak zor.Kaldı ki çok kaliteli forum siteleri mevcut.(SDN gibi).Ama niyetiniz bir arkadaş çevrenizle hitaben bir forum sitesi kurmak olabilir. o zaman ücretsiz olarak hosting veren firmalar var ama reklamlar sizi bezdirebilir.Ücretli olarak almanızda fayda var.
Eğer bir websitesi kurmak, düşüncelerini arkadaşlarınızla paylaşmak istiyorsanız bence tavsiyem blogger kullanmanız.Çok etkili tasarımlar bulabileceğinizden şüpheniz olmasın.
Kolay Gelsin

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
bencede blogger ama forum kurmak istersen hiçbirşey bilmeyen kullanıcıların bile forum açabileceği bir yer var www.yetkinforum.com adresinden ister ücretsiz açarsın istersen kredi satın alarak reklamları kaldırabilir ek özellikler ekleyebilirsin benim bir forum var ama kimse uğramıyor nedenide google forum üstünden forum olduğu için pek değer vermiyor.
bakabilirsin foruma www.citimik.com

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
eğer forum kurcaksan özel mesaj at smf forum konusunda yardımcı olabilirim.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
bencede blogger ama forum kurmak istersen hiçbirşey bilmeyen kullanıcıların bile forum açabileceği bir yer var www.yetkinforum.com adresinden ister ücretsiz açarsın istersen kredi satın alarak reklamları kaldırabilir ek özellikler ekleyebilirsin benim bir forum var ama kimse uğramıyor nedenide google forum üstünden forum olduğu için pek değer vermiyor.
bakabilirsin foruma www.citimik.com

Arkadaşım senin bu verdiğin site güzel burdan yapıcam ama sana bi kaç sorum var rica etsen pm ile msn ni yazar mısın(senin forum da güzelmiş şu işi halledeyim ilk iş üye olucam)

aakgun78

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu işler çok yorucu ve yıpratıcı haberin olsun.

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
rica ederim kardeşim özelden adresimi veriyorum.

emnimax

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Site kurmak istiyosan pm attım yardımcı olurum hersey ıcın

avdanli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende başlamak istiyorum ama nasıl yapcamı bilimiym

emnimax

Asistan