Site Bunun Neresinde?

cesurtarih

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar günümüzde artık çok basit bir şekilde forum yada site yapılabilmektedir. Önüne gelende site yapıyor ama bunun temelinde para kazanma hırsı var. Bazı sitelere Google de tarama sonucu giriyoruz ama Siteyi yapan öyle bir para hırsı ile yapmış ki siteyi neden yaptığını unutmuş. Dolayısıyla koyması gereken bilgiyi de koymayı unutmuş. Site site değil reklam sitesi. Reklamlardan Gerekli bilgi varsa bile göremiyoruz. Zorunlu üyelikten bahsetmeyeceğim bile üyelik ayrı bir dert.

Nefret ediyorum Reklam dolu sitelerden. Kendi siteme ne üyelik ne de reklam koydum koymamda.

Sade siteleri çoook seviyorum.

adoen

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Tutarlı düzeyde olduğu sürece ben karşı değilim.

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Reklam olayı için şunu söylücem firefoxun Adblock eklentisini kullanıyorum hangi reklam servisi olursa olsun ister google ister diğeri hiç bir reklamı görmüyorum sayfada çünkü eklenti hepsini engelliyo şuan SDN de sadece avatarlar ve yazılar gördüğüm gibi site olayına gelince evet Her önüne gelen site yapmaya başladı birde adam siteye 1000 tane flash dosyaları ekleyince yok parıldayan mickey mouse parıldayan harfler flash chat hepsi aynı sayfaya toplanınca oluyor sana çöplük resmen flash çöplüğü site dediğin sade ve hızlı olacak bu zamana kadar çok site yaptım hiç birindede 1 tane reklam göremezsiniz buna google'de dahil çünkü amacım para kazanmak değil ki can sıkıntısı millet gezsin görsün o kadar neden para kazanıyım?

respector

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Siteme reklam koymam ama başka sitede kendi reklamımı yaparım diyorsun yani :cool:

Siten güzel ama yazı fontu biraz büyük kalmış... Tarih konularına meraklıyım, arada girer bakarım. Kolay gelsin.

PHUSO

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cesurtarih ve Ugur.pc kardeşim sizin ve bu konuya yanıt yazan herkeze teşekkür ederim her sözünüze katılıyorum bu nereye kadar gidecek acaba gerçi benimde bir sitem var blog sitesi inanın bir tane flaş bulunmuyor ana sayfada şunu gördüm ki flaşlar siteye çok yoruyor ve yavaşlatıyor bir konunun açılmasında gelen kişi çabuk açılmasını ister bence her konuya göz atmasını ister. Bu güzewl konu ve sohbet için teşekkürler.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Sen de bakıyorum siteni tanıtmak için değişiik yollar deniyorsun ;) Siten güzel sık kullanılanlara da eklemiştim daha önceki reklamında... :D

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
geçen günde biri aynı şekilde nefret ediyorum bu siteden diye kendi sitesinin reklamını yapmıştı :D

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
1. si burada bi bakıma sende onları kullanarak kendi reklamını yapmaya çalışıyorsun. Alakası yok deme, site hitlerine bi bak istersen kac kişi gelmiş shiftdelete ten :)

2. si site açıyorsun, uğraşıyorsun, host vs.. için maliyetlerine katlanıyorsun, bunların karşılığında siteye reklam koymak bence gayet doğal.

Shiftdelete.net te bile sürüyle reklam var, başka pc den girdim de ne olmuş bu site böyle dedim her taraf reklam :D Kendi pcm de adblock plus kullandığım için reklamları görmüyordum.

3. sü böyle siteleri google' a şikayet edersen bildiğim kadarıyla zaten google direk olarak arama motorundan o siteyi engelliyor. Site sahibine sevgi dileklerini en güzel şekilde iletebiliyorsun yani :)

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Sitenin giderleri arttığında öyle bi reklam alırsın ki :)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Yaa arkadaşlar insan sitesini tanıtabilir yani hemen reklem denmemeli aslında...Üstelik bi insan site yaptıysa bunu tanıtması lazım yoksa o site başka ne işe yarar... Şahsen ben sitemi tanıtırım ama şimdi tanıtmayacam... Şu yorumlarda tanıtmam diyen herkeste tanıtır aslında yalan söylüyorlar...

ertunc_58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş sen reklam koymayabilirsin ama belli süreden sonra reklam şart sonuçta emek veriyorsun ve para veriyorsun ..
sunucu parası aylık bilmem ne kadar... yani onu hep cebinden mi ödeyeceksinnn......

By-Chost

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Siten çok basit... Bence başka sitelere eleştiri yapman için kendi sitenin o sitelerden daha iyi olması gerekiyo...
Birde reklama karşıyım diyosun kendi sitenin reklamını burda yapıyorsun :D