Sizce windows 7 yüklememde sakınca var mı?
Sakınca yoksa hangi sürümünü yüklemeliyim ?
![]()
Doğru; bu ekran kartı ile ancak Windows 7 Temel temasını ve klasik görünümü kullanabilir.Çalıştırsa da tat vermeyecektir X1050. Malesef windows 7 desteksiz.
http://www.techno-labs.com/1/12067/1/Eski_ATIlere_Windows_7de_destek_yok.html
Ancak vga'nızı 40-50Tl'lik bir modelle değiştirip, biraz da ram takviyesi yapmanız halinde, bu sistemle çok daha rahat kullanabilirsiniz 7'yi. Aero efektli halde, Hd video izleyebilir ya da mütevazi grafiklere sahip oyunları oynayabilirsiniz.
RAM takviyesi yapmasa bile, 256 MB ve üzeri bir ekran kartı edinmesi yeterli olacaktır.
abiler benim pc ye win7 uyarmı bir bakarmısınız
intel dual core 2.5
2 gb ram
1 gb hd ekran kartı (ati)
daha yeni aldım kasayı. markası exper
ben 6 ay önce aldım. içinde vista kuruluydu ve berbat yavaş çalışıyordu.
xp pro kurdum şu an çok hızlı.
acaba win7 yüklesem ne olur. yavaşlarmı
Bu cevap bana mıydı yoksa diğer arkadaşa mı ?O kadar kişi cevap vermiş gerçek cevap bir türlü gelmemiş
Sisteminle Windows 7 yi rahat çalıştırırsın.Ve Windowws 'un Aero özelliği içinde ekran kartı yeterli.Ve iyi bir şekilde çalıştırabilir.
Şu forumun hali ne olacak?![]()
Sizce windows 7 yüklememde sakınca var mı?
Sakınca yoksa hangi sürümünü yüklemeliyim ?
Windows 7 yükleme danışmanı sonuçları
![]()
Pc özellikleri
![]()
Zaten yok sana sakıncalı diyenlerin hepsi bir şey bilmiyor.Eski sistem seninkinden bile kötüydü.Hatta hala duruyor.İstersen senin için 1-2 ekran görüntüsü atabilirimWindows 7 yükleme danışmanı sonuçlarna göre sakınca yok gibi gözüküyor
peki hocam ben şimdi win7 ye yükseltsem eski dosyalar ne olacak ve anakartı tanıtma durumu nedir?
abiler benim pc ye win7 uyarmı bir bakarmısınız
intel dual core 2.5
2 gb ram
1 gb hd ekran kartı (ati)
daha yeni aldım kasayı. markası exper
İlk önce sizi şunu söylüyorum.Vista aslında yavaş bir işletim sistemi değil.Ama kullanıcı nasıl kullanıcağını bilmez ise sonu belliben 6 ay önce aldım. içinde vista kuruluydu ve berbat yavaş çalışıyordu.
xp pro kurdum şu an çok hızlı.
acaba win7 yüklesem ne olur. yavaşlarmı
Yorumun için saol ALMİ.Peki hangi sürümünü yüklemeliyim Ultimate/Home basic aralarında ne far var?Zaten yok sana sakıncalı diyenlerin hepsi bir şey bilmiyor.Eski sistem seninkinden bile kötüydü.Hatta hala duruyor.İstersen senin için 1-2 ekran görüntüsü atabilirimATI X1050 vardı Aero'yu rahat çalıştırıyordum.Yalnız işlemcim seninkinde kötüydü
P D 805 şimdi ise rahatım güzel bir sistemim var
1 GB daha Ram alırsan dar boğazda kalmazsın.İşlemcin İntel-VT destekliyor.Windows XP Mode'u kullanabilirsin.Tabikiide 1 GB daha ram alırsan.
Normal gündelik işler için sistemin çok yeterli Windows 7 ye
İsteğin sürümü kurabilirsin.Ultimate en iyisidir.En çok özellik barındıranı yani.Yorumun için saol ALMİ.Peki hangi sürümünü yüklemeliyim Ultimate/Home basic aralarında ne far var?
Tanıtma işlemini normal xpdeki gibi yapacak mıyım (realtek,ana kart chipset,ekran kartı vs.)benim ekran kartıma destek vermediği için tanıtmamma gerek var mı?İsteğin sürümü kurabilirsin.Ultimate en iyisidir.En çok özellik barındıranı yani.
Tanıtma işlemini normal xpdeki gibi yapacak mıyım (realtek,ana kart chipset,ekran kartı vs.)benim ekran kartıma destek vermediği için tanıtmamma gerek var mı?
Ankartımın modeli eklediğim resimde yazıyor.Anakartınız ?
Ekran kartınıza destek yok ATI,Windows 7 için hiçbir DX 9 ekran kartına destek vermiyor.Ancak sürücü çıkartıyorDaha doğrusu Vista sürücüsünü yayınlıyor.Kesinlikle çalışacaktır...
http://support.amd.com/us/gpudownlo...spx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.6&lang=English
Büyük ihtimal ses kartını tanımayacaktır.Herhalde on-board ses kartınız ancak kendiniz tanıtabilirsiniz.
Ses kartı driverı da burda
http://www.gigabyte.com.tw/Support/...?ProductID=2669&ost=windows+7+32bit#anchor_os
---------- saat 12:34 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:30 eklenmişti ----------
Bir puan at artık![]()
Söylemeden önce atmıştım
Saolasın
Almi sana zahmet tanıtacağım başka birşey kaldıysa bana yazar mısın
Linkleri bn bulurum
Vista ile Windows 7 nin resmi sistem gereksinimleri aynı gerisini sen çıkar artıkArkadaşlar Benim Sistem Kaldırırmı Bakarmısınız Kurmayı Düşünüyorumda.
1 Gb Ram
128 Mb Aero Destekli Ekran Kartı
80 Gb Hard Disk
Şuan Kullandığım İşletim Sistemi Windows Vista Bussiness