Sistemim Nasıl?

RyzeShine

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Kredi kartım veya hazır param yoktu. (çevremdede yoktu.) Bu yüzden Evkurdan almak zorunda kaldım. Kötü derseniz şaşırmam. İyi bir şey beklemiyodum, işimi görsün diye almıştım. Şahsi görüşüm, tahminimden daha kötü yorumlarınızı almak istedim.
Maalesef 3.000TL civarı para verdim. (Ekranla 3.500) hani kredi kardı veya hazır parası olan arkadaşlar kesinlikle ALMASIN. Ben yandım , siz yanmayın adam gibi toplama yapın. Benim başka çarem yoktu maalesef. Stajer olunca bide parada girmedi cebimize. Okuyoz sonuçta.

•İntel i7-4790CPU İşlemci 8 Çekirdek 3.60Ghz
•16 GB Ram
•AMD Radeon HD8350 2GB 64Bit Ekran Kartı (Dxdiagda 6GB olarak gösteriyor?)
•1TB Harddisk
•Windows 10/64Bit

Tam anlamıyorum bu işten ve çevremde pek anlayan yoktu. Bu yüzden bu durumda kaldım.
Şimdi, ben bu bilgisayarda GTA 5'de 800x600 En düşük Grafik ayarlarında anca kasmadan oynayabiliyorum.
CS:GO'da video çekerken 30FPS ANCA alıyorum. Normalde anca 60FPS videosuz.

Neden böyle oldu? Ne eklersem düzelir?
Ekran kartı bayağı kötü dediler. 3 ay çalışıcam, ekran kartı falan alıcam tavsiyelerinize açığım.

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Ekran Kartı dışında sorun yok. Gerçekten büyük kazık ama daha büyüklerini de gördüm. Sanırım tek değiştirmen gereken ekran kartı. Yakında RX480 çıkacak 1000 TL gibi fiyatı olacak onu alıp takarsan her oyunu ultra da oynarsın

RyzeShine

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eyvallah hocam, teşekkür ederim.

Ataberk Karakaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Usta 8350 cok giris seviyesi bi kart baya eski kasanın diğer parçaları iyi ise rx 480 alıp 5 6 yıl rahat edersiniz

RyzeShine

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Usta 8350 cok giris seviyesi bi kart baya eski kasanın diğer parçaları iyi ise rx 480 alıp 5 6 yıl rahat edersiniz
Hocam benim merak ettiğim, sadece ekran kartı alırsam yeterli olur mu ? Açıkcası bilgisayarı aldığım eleman insiyatifinden 120GB'lik SSD taktır falan demişti.
(Cidden anlamıyorum kusuruma bakmayın.)

Ataberk Karakaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Hocam benim merak ettiğim, sadece ekran kartı alırsam yeterli olur mu ? Açıkcası bilgisayarı aldığım eleman insiyatifinden 120GB'lik SSD taktır falan demişti.
(Cidden anlamıyorum kusuruma bakmayın.)
Ekran kartı yeterli olur ssd alacaksan bütçen varsa al yoksa şart değil güç kaynağınıda belirt istersen ekran kartı tavsiyesi yapalım

RyzeShine

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartı yeterli olur ssd alacaksan bütçen varsa al yoksa şart değil güç kaynağınıda belirt istersen ekran kartı tavsiyesi yapalım
Hocam hazır sistem, garanti dışı kalıyormuş. Siz bana, orta sekmentli 500-1000tl arası güzel bir şey yani GTA 5'i rahat rahat normal veya high grafikte oynayabileceğim bir kart varmı ?