Sistemim ağırlaştı

roy_mclean

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba.
win 7 ultimate lisanslı sürüm kullanıyorum. Bilgisayar ayarlarından en iyi performans seçili fakat şu son 1 haftadır sistemim çok ağır çalışıyor.

Adobe CS4'ün hemen hemen hepsi kurulu fakat bunlarla çalıştıktan sonra Glary ve Ccleaner ile temizleme yapıyorum.

Ara ara firefox, bilgisayarıma falan girdiğimde, klasör falan açtığımda Yanıt Vermiyor. Bende mecburen ctrl+del den kapatıyorum.

Acaba sistemin ağırlaşma sebebi nedir ?

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
merhaba.
win 7 ultimate lisanslı sürüm kullanıyorum. Bilgisayar ayarlarından en iyi performans seçili fakat şu son 1 haftadır sistemim çok ağır çalışıyor.

Adobe CS4'ün hemen hemen hepsi kurulu fakat bunlarla çalıştıktan sonra Glary ve Ccleaner ile temizleme yapıyorum.

Ara ara firefox, bilgisayarıma falan girdiğimde, klasör falan açtığımda Yanıt Vermiyor. Bende mecburen ctrl+del den kapatıyorum.

Acaba sistemin ağırlaşma sebebi nedir ?

tweaknow powerpack 2010 veya ccleaner kullanbilirsin. sistemini ve registry i temizler. ikisi de ücretsiz

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Görev yöneticisinden işlemci ram kullanım oranlarına bir bakın ve mümkünse birde virüs taraması yapın.Sonuçlarını buraya yazarsınız.

roy_mclean

Asistan
Reaksiyon puanı
0
- cpu kullanımını max %33 olarak görüntüledim.
ram 8 gb var ve görev yöneticisinde hiç bir program çalıştırmadığım zaman 300-400 mb civarlarında gidip geliyor.

- virüs taramasından geçirdim kaspersky marez değil temiz çıktı.

- tweaknow powerpack 2010 şimdi bu programa bakacağım.

mert__

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ram 8 gb var ve görev yöneticisinde hiç bir program çalıştırmadığım zaman 300-400 mb civarlarında gidip geliyor.
Normal değerler bunlar... cpu ise oldukça iyi

ama yine de sık sık windows/temp ve windows/prefect dosyalarının içini boşalt.
disk birleştir ve disk temizlemeyi kullan..

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139

- virüs taramasından geçirdim kaspersky marez değil temiz çıktı.

- tweaknow powerpack 2010 şimdi bu programa bakacağım.

powerpack in sol kısmında windows cleaner bölümü var oradanda regcleaner ile registry i temizle. dikkat et sadece yeşil olanları sil.