Sisteme Takviye

onurkece

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle iyi akşamlar

Sistemim: i5 3470,GTX560 192 bit ddr5,4gb ddr3 cl9,500 gb 7200 rpm,21.6 LED,Intel h61 chipset(anakartım biraz dandik casper olunca böyle oluyor:biggrin:)

Bu sistem bi tanıdık sayesinde çok ucuza geldi ve benim hala bütçem var.Eklemek istediklerim ise

Öncelikle bir ssd :Bütçeme uygun olması için 64 gb istiyorum (içine sadece windowsu ve yaklaşık 5-10 tane oyunu koyucam ) ama önerebileceğiniz uygun fiyatlı varsa 120 gb da düşünebilirim hatta fiyatı iyiyse 120 daha iyi olur:biggrin:

Ayrıca kasama bir fan istiyorum büyük bi fan alıcam .Ksada yer var bunun için .şuan sadece 1 işlemci için ( o gayet iyi) ve 1 tane de dandik bi fan var işe yaramıyo.Bana devri yüksek bi fan önerebilirmisiniz(Fan konusunda bütçe çok önemli değil iyi soğutsun yeter)

Bu arada yeterli watt var yani enerji sorun değil

onurkece

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş sen yanlış anladın ben anakartı yenilemicem ssd ve fan kısmetse daha sonra anakart öyle çok uçmak istemiyorum:D

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben laptopa sandisk 120gb ssd aldım hakkaten uygulama açılması şahane. 5 yıllık laptopa can geldi kesinlikle almak lazım ssd. 222 lira vermiştim ama iyi ki almışım.

onurkece

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Marka olarak sandisk iyi mi diyorsun yani ben kingston düşünüyorum da.
Mesela abimin intel ssd si var.Çok iyi değil diyor

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Kardeş sen yanlış anladın ben anakartı yenilemicem ssd ve fan kısmetse daha sonra anakart öyle çok uçmak istemiyorum:D

evet yanlış anlamışım ee forumda bir sürü konu acılırsa her 10 dakikada bir tavsiye isteniyor ona cevap ver buna ver bazen karışıklık olabiliyor :D

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[MENTION=74029]azen63[/MENTION]

1.İŞ yerinde 2600 calışan var her birinden bir soru gelirse düşün :9
2.cep telefon arkadaşlar yakın cevre akraba onun tanıdığı bunun tanıdığı arasa yardım ve soru :) düşün
3.foruma zaman ayarırsam elimde geldiği kadar bir soruya cevap verisem düşün :)
4.iş den sonra ek iş yaparsan özel müşterilerden gelen soru ve talebler cevap verirsen:) düşün

insandan kafamı kalır sen olursan yerimde kesin türkiye bir daha dönüş yapmazsın :)

Türkiye bırak kıbrıs dan almanyadan bile yardım istediği geliyor :)

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
[MENTION=136676]IThelp[/MENTION] senin durumundaki arkadaşların durumu zaten biliyorum. Allah Güç Kuvvet versin ne diyeyim. Haklısın:)