Sistem test programı tavsiyesi?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
CPU ve GPU başta olmak üzere sistemi zorlayıp sıcaklıklarını kontrol edebileceğim ücretsiz yazılım tavsiye edermisiniz. Bilindik birkaç tane denedim ama tam istediğim gibi olanını bulamadım.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sanırım ben yanlış ifade ettim, pc'ye yük bindirip ısınmasını sağlamak istiyorum test için benchmark yani.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Ücretlimi değilmi bilmiyorum ama umarım işine yarar en azından trial kullanırsın

Sistem Testi Bilgisayarınızın performansını öğrenip diğer sistemler ile kıyaslamak istiyorsanız bu programı kullanabilirsiniz. Birden fazla donanımın test edileceği senaryolar oluşturmak, tüm test sonuçlarını saklamak, eski sonuçlar ile veya var olan başka sistemlerin test sonuçları ile karşılaştırmanız mümkün. Kullanımı kolay ve hızlı bir benchmark test programı.

15gs4eg.jpg

Komple bir sistem arıza tespit yazılımı olan BurnIn Test Pro ile donanım problemlerinizin tamamının kaynağını öğrenebilirsiniz.Bilgisayarınız durduk yere kapanıyorsa,kendi kendine yeniden başlıyorsa,kilitleniyorsa ve rahat bir şekilde kullanılamaz hala geliyorsa BurnIN Test Pro ile sorunlu sistem aygıtlarını bulabilirsiniz. Donanım sorunlarını bulan ve olası donanım sorunlarını size söyleyen bu program ile stabil bir sistem oluşturabilirsiniz.Ayrıca bilgisayarın çeşitli donanımları üzerinde hız arşırımı (overclock) yapan kullanıcıların sistemlerini test etmesine olanak tanıyor...

25p4w84.png

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
saolasın BurnIn Test'i hemen deneyelim.

ttm

Asistan
Reaksiyon puanı
15
SpeedFan ve Hwmonitor tavsiye ederim,ikiside ücretsizdir.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sıcaklıkları vs görmek için çok program biliyorum hocam isteyene ben tavsiye verebilirim:) benim dediğim başka bişey onuda BurnIn Test ile çözdük saolun.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Sorunu çözmene çok sevindim.

aslında sorunu çözemedim ama nerden kaynaklandığını budum sayende:) makinam kapanıyordu işlemci ısısından olduğuna artık emin oldum, yeni fan aldım bugün ama gördümki oda çözüm olmamış kasa içi havalandırma yapmak zorundayım ama onunda çare olacağı meçhul.