Sistem saati geri kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Siyah Lale68

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Muahaha ,şaka yapıyorsun dimi :DAnakartın üzerindeymiş:)
Makine 15 aylık daha pille alakası olduğunu sanmıyorum.Bir program bu işe çomak sokuyor gibime geliyor.
Mai Nai Moderatör olmuşsun, inan sırf size cevap yazmak için girmiştim. Neyse gücüm yetmezmiş.
Sanırım işin hallolmuştur. Dedikleri gibi olay Anakart pilinden kaynaklanıyor. CR2035 3W onu değiştirmiş ve sorunu çözmüşsündür. Umarım.

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Aynı hata benim basıma gelmişti bir donem çift bioslu makinalar vardı hatırlarsanız bard üzerinde hangi bios dan acilacagini seçtiğin bir jumper vardı yedek bios jumperini takmiştim bios sıfırlara yerine makina acıyor ama 2.sadece yedeklere amaçlı olduğu icin pilden nasibini alamıyor du 2 gün uğraşmıştım tamda bahsettiginiz gibi tarih unutma book sequence unutma gibi problemler oluşmuştu belki sizin sıkıntınız farklı bir nedendendi ama tamamen aynı hataları almıştım. Belki çift bios ısı artık yok ama bios kurtarma fonksiyonu birçok board da hala mevcut onunla ilgili olabilir
Hasbinallah :D
Şu lanet hatayla karşılaşan varsa cevap yazarsa sevinirim, yoksa yapacağımı biliyorum ben:)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Yanılmıyorsam o zamanlar makinede başka problemlerde uğraşıyodum, o yada farklı bir şeyde olabilir hatırlamıyorum tam.
O sebeple biraz cins çıkışmışım, zaten böyle bir kere iki kere olur başkada olmaz.

Mai Nai Moderatör olmuşsun, inan sırf size cevap yazmak için girmiştim. Neyse gücüm yetmezmiş.
Sanırım işin hallolmuştur. Dedikleri gibi olay Anakart pilinden kaynaklanıyor. CR2035 3W onu değiştirmiş ve sorunu çözmüşsündür. Umarım.
Ne demek gücüm yetmezmiş, Sdn yi başka sitelerle karıştırmayın, o zamanlar mod değildim, ayrıca başka sitelerdeki gibi modluğun arkasına sığınıp
iş yapmam.

Eleştiri,yorum dozajında olduğu müddetçe sorun olmaz.Ayrıca sizi forumda başka konularda da görmek isteriz
Neyse konuyu fazla uzatmadan sizinde aynı sorununuz varsa bios pilini değiştirin kurtulun diyelim ve konuyu sonlandıralım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...