EnesAkgül
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
Beyler ekteki sistemi alıcam ve amd radeon hd 5500 ekran kartı takıcam sizce bana cs go yu oynatırmı ve oynatırsa hangi ayarlarda oynatır
Kasmadan donmadan bu sistem cs go oynatırmı ek bişey alamamSSD’de almalısın ve o ekran kartı ile oynatır. O kasa nasıldır bilmiyorum fakat USB 3.0’lı birer kasa Alanya çalış derim.
V-SYNC açık olarak evet (yanı sabit 60 FPS alır) fakat ek bir donanım alamıyorsan o HDD’yi çıkarıp SSD almanı tavsiye ederim CS-GO gibi oyunlar icin (olmuyorsa al, sonra yükseltme yaparsın belki).Kasmadan donmadan bu sistem cs go oynatırmı ek bişey alamam
V sync sanırım fps düşüşü yaşatıyor fakat yüksek ayarlardamı 60fps alırımV-SYNC açık olarak evet (yanı sabit 60 FPS alır) fakat ek bir donanım alamıyorsan o HDD’yi çıkarıp SSD almanı tavsiye ederim CS-GO gibi oyunlar icin (olmuyorsa al, sonra yükseltme yaparsın belki).
Gölgeler sonda orta detaylar 720P.V sync sanırım fps düşüşü yaşatıyor fakat yüksek ayarlardamı 60fps alırım
Peki ben zaten düşük ayarlarda oynamayı severim kasmasın yeter ? çok teşekkür ederimGölgeler sonda orta detaylar 720P.
tek bir siteden almak zorunlu mu? o kasa+psu çöp ve 3000 mhz altında almamanı öneririm.Beyler en fazla bu kadar ayırabiliyorum bu sistem nasıl pekiEkli dosyayı görüntüle 95483
Dostum en fazla 2200 tl olacak başka bir siteden toplayıp link atabilirmisintek bir siteden almak zorunlu mu? o kasa+psu çöp ve 3000 mhz altında almamanı öneririm.
RAM olarak iyi olsa da TX marka almayın aerocool öneririm F/P ve kaliteli ürün olarak aynı zamanda giriş seviyesinde asus da var.Dostum en fazla 2200 tl olacak başka bir siteden toplayıp link atabilirmisin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki bu nasıl
Deneyeceğim ama çok pahalı kasalar kasa harici sistem nasıl![]()
AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatlarını Akakçe ile takip et! AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
G.Skill RipjawsV Black 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16S-8GVKB Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz G.Skill RipjawsV Black 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16S-8GVKB Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! G.Skill RipjawsV Black 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16S-8GVKB Ram özelliklerini incele, 713,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
SanDisk Plus SDSSDA-240G-G26 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Plus SDSSDA-240G-G26 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Plus SDSSDA-240G-G26 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 739,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
şu parçaları öneririm hepsini aynı siteden bakıp alabilirsiniz.![]()
Aerocool 500 W Streak RGB AE-STRK-500 Led Panel ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool 500 W Streak RGB AE-STRK-500 Led Panel ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Aerocool 500 W Streak RGB AE-STRK-500 Led Panel ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
RAM olarak iyi olsa da TX marka almayın aerocool öneririm F/P ve kaliteli ürün olarak aynı zamanda giriş seviyesinde asus da var.
Deneyeceğim ama çok pahalı kasalar kasa harici sistem nasıl
Önemli olan kasa değil sistemin en önemli parçası PSU'sur yani ne kadar iyi sistemin olursa olsun PSU çöpse o sistem de zaten tez zamanda çöp olur o yüzden TX'i önermiyorum kaslarında dandik PSU var.Ekli dosyayı görüntüle 95486
Sinerji Bilgisayar - sinerji.gen.tr - PC Toplama ile hazırlanmıştır.
Tek siteden olunca pahalı çıkıyor ama yapacak bir şey yok.
Peki önerebileceğiniZ en fazla 200 tl olan ayrı kasasız psu varmıÖnemli olan kasa değil sistemin en önemli parçası PSU'sur yani ne kadar iyi sistemin olursa olsun PSU çöpse o sistem de zaten tez zamanda çöp olur o yüzden TX'i önermiyorum kaslarında dandik PSU var.
Evet böyle daha iyiDostum bu nasıl pekiEkli dosyayı görüntüle 95492
Ya bu bana discord ile cs go oynatırmı kasmadan donmadanEvet böyle daha iyi
Evet rahatlıkla oynatabilir fakat APU olduğu için RAM ihtiyacı olabilir o yüzden 2x8 RAM'e geçmenizi öneririm tabi min 3000 mhz.Ya bu bana discord ile cs go oynatırmı kasmadan donmadan
Şuan bir ram daha alamam yaEvet rahatlıkla oynatabilir fakat APU olduğu için RAM ihtiyacı olabilir o yüzden 2x8 RAM'e geçmenizi öneririm tabi min 3000 mhz.
Sonradan alabilirsiniz perofrmansı oldukça etkiler ama elinizde ekran kartı olduğu zaman tabi RX 570 gibi bir kart olabilir GTX 970 de olabilir ilerde fiyatların ne olacağı belli olmaz 2. el get ile RX 570 filan da alabilirsiniz o zaman performansı aşırı artar tabi her oyunu açabilir 1600 AF da ilerde alabilirsiniz.Şuan bir ram daha alamam ya
Peki şuan bana discord +cs go oynatan bi sistem yeterli hiç bir sorun olmaz umarımSonradan alabilirsiniz perofrmansı oldukça etkiler ama elinizde ekran kartı olduğu zaman tabi RX 570 gibi bir kart olabilir GTX 970 de olabilir ilerde fiyatların ne olacağı belli olmaz 2. el get ile RX 570 filan da alabilirsiniz o zaman performansı aşırı artar tabi her oyunu açabilir 1600 AF da ilerde alabilirsiniz.
Evet yeterli arkaplanda DC çok fazla RAM harcıyor bildiğim ve 8 GB ram üstelik APU'da 6GB filan kullanırsın belki o yüzden ram yükseltemsi de şart ama şuanlık kullanabilirsin RAM'e yüklenemezsin ama arkaplanda sadece DC açık olabilir ve belki ultra ayarda da açamazsın.Peki şuan bana discord +cs go oynatan bi sistem yeterli hiç bir sorun olmaz umarım
Yok yok cs go yu düşük ayarlarda bile oynarım ki en yüksek sistem isteyen oyunumda cs go genelde lol zula mc fln oynarım o apu yerine peki hd5000 takmak mantıklımıEvet yeterli arkaplanda DC çok fazla RAM harcıyor bildiğim ve 8 GB ram üstelik APU'da 6GB filan kullanırsın belki o yüzden ram yükseltemsi de şart ama şuanlık kullanabilirsin RAM'e yüklenemezsin ama arkaplanda sadece DC açık olabilir ve belki ultra ayarda da açamazsın.