Sistem iyi cs go kasmaya başladı

gorkoo05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
rx570 4 gb
r3 2200g
8 gb ram
Bilgisayarı ilk aldığımda 5 ay falan sorunsuz oynadım. O kadar akıcıydı ki fps değerlerine bakma gereği duymadım. Sonra bi anda oyun kasmaya başladı. 150-200 fps alıyodum ama oyun kasıyordu. Raw input, anti ailising, v-sync, grafik ayarları hepsini aç kapa bütün olasılıkları denedim. Hala kasıyordu. Sonra sorun daha fazla ilerledi ve şuan en düşük ayarlarda bile kasıyor. Eskiden en yüksek ayarlarda akıcıydı. İşlemci kullanıımında da sorun yok gibi. Bilgisayara virüs bulaştıysa böyle bir soruna neden olabilir mi?

gorkoo05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Disk %100 sorunu filan da olabilir ama görev yöneticisinin ss'ini atabilirsin.
Oyunu sildim tekrar yüklüyorum akşam test edicem teşekkür ederim ilginiz için durumu buraya bildireceğim. Sıcaklık değerleri yüksekse kasa temizliği gerekiyor sanırım :/

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,254
rx570 4 gb
r3 2200g
8 gb ram
Bilgisayarı ilk aldığımda 5 ay falan sorunsuz oynadım. O kadar akıcıydı ki fps değerlerine bakma gereği duymadım. Sonra bi anda oyun kasmaya başladı. 150-200 fps alıyodum ama oyun kasıyordu. Raw input, anti ailising, v-sync, grafik ayarları hepsini aç kapa bütün olasılıkları denedim. Hala kasıyordu. Sonra sorun daha fazla ilerledi ve şuan en düşük ayarlarda bile kasıyor. Eskiden en yüksek ayarlarda akıcıydı. İşlemci kullanıımında da sorun yok gibi. Bilgisayara virüs bulaştıysa böyle bir soruna neden olabilir mi?
Size SSD İşlemci ve RAM lazım.

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
rx570 4 gb
r3 2200g
8 gb ram
Arkaplanda çalışan uygulamalar Raminizi eritiyor olabilir. 5 Ay içinde çok fazla ekstra uygulama yüklediyseniz Makine yorulmuş olabilir. Mümkünse aç içini temizle ya da Gereksiz Uygulamaları at. Ki Rame yük bindirmesin.

gorkoo05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
Arkaplanda çalışan uygulamalar Raminizi eritiyor olabilir. 5 Ay içinde çok fazla ekstra uygulama yüklediyseniz Makine yorulmuş olabilir. Mümkünse aç içini temizle ya da Gereksiz Uygulamaları at. Ki Rame yük bindirmesin.
Yorulduysa bir fincan kahve verelim.

Bir anda bu denli bir düşüşe sadece sıcaklık neden olmaz, bir yerde yazılımsal veya donanımsal sorun vardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ssd kullanıyorum ve 80 gb boş alanım var
Dediğim testleri yapabilir misiniz?

gorkoo05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Yorulduysa bir fincan kahve verelim.

Bir anda bu denli bir düşüşe sadece sıcaklık neden olmaz, bir yerde yazılımsal veya donanımsal sorun vardır.

Dediğim testleri yapabilir misiniz?
tmm yapacağım teşekkür ederim

@okurbaba oyunun dosyalarını tamamen sildim ve geri yükledim. Sorunum çözüldü :) Büyük ihtimalle dosyaların içinde aykırı bir şey vardı. MSI afterburner ile 60 derece geldi ayrıca oyun içinde. Sanırım normal bir değer bu. Keşke bu çözümü yaptıktan sonra konu açsaydım size de zahmet verdim. İyi günler.

Son düzenleme: