rx570 4 gb
r3 2200g
8 gb ram
500w psu
sistemim böyle çoğu oyunda yüksek fps değerleri alıyorum. Ancak 1 sıkıntı var ki fps yüksek olmasına rağmen çoğu oyunda kasma oluyor. Aşırı bir fps drop yemememe rağmen hem de. Ancak fps'si 60 a sabitleyerek çözülüyor sorunum. 60 fps te de hiç akıcı değil sanki yırtılıyor gibi. Pc yi ilk aldığımda böyle değildi. Bir kaç ay sonra cs go da böyle bir sorun yaşadım. Sorunlu oyun vardır bir sorun dedim
. Ancak bardağı taşıran son damla Valorant oldu. Çoğu pc nin rahat açtığı oyunu benim pc en düşük ayarlarda kastırdı. Bi an acaba kasanın içindeki ekran kartı rx570 değil mi diye bakasım geldi çünkü baya şaşırdım. Fps değerlerine baktım 200-300 fps ama kasıyordu. 60 fps e sabitledim düzeldi ama dediğim gibi o da sanki gözümü yoruyor gibi. Aldık pc yi akıcı oynayamadık bir türlü. Yorumlarınızı bekliyorum.
r3 2200g
8 gb ram
500w psu
sistemim böyle çoğu oyunda yüksek fps değerleri alıyorum. Ancak 1 sıkıntı var ki fps yüksek olmasına rağmen çoğu oyunda kasma oluyor. Aşırı bir fps drop yemememe rağmen hem de. Ancak fps'si 60 a sabitleyerek çözülüyor sorunum. 60 fps te de hiç akıcı değil sanki yırtılıyor gibi. Pc yi ilk aldığımda böyle değildi. Bir kaç ay sonra cs go da böyle bir sorun yaşadım. Sorunlu oyun vardır bir sorun dedim