Temiz Format at biOyunda oluyor genelde, oyun dediğimde cs 1.6, source, mavi ekran veriyor uygulamadan atıyor, duzelirmi yoksa idare edicezmi böyle
ekran kartı çöktü gibi bişe yazıyor unuttum, cs 1.6 da ilk defa oldu bugün,steamden oynuyorum dosylar bozuk değil, kaspersky ile tarama yapmıştım epey virüs bulmuştu, bunu benden önce kullanan çok kişi vardı sıra bendeTemiz Format at bi
Neden diyorsan dosyalarında çakışma olabilir ve mavi ekran hatasının ne olduğunu belirtirsen daha iyi olur.![]()
yani, cs 1.6 da hiç vermedi bugün oldu sadece birkere, cs sourceda 1 dk da bi mavi ekran veriyor düzeliyor, mavi ekran dedğim kare boşluk kare boşluk v.s., sonra ekran kapanıp geliyorHemen bir şeye format atmayın. Mavi ekranı sadece cs oynarken mi alıyorsunuz?
Bi Format at sen en iyisi.ekran kartı çöktü gibi bişe yazıyor unuttum, cs 1.6 da ilk defa oldu bugün,steamden oynuyorum dosylar bozuk değil, kaspersky ile tarama yapmıştım epey virüs bulmuştu, bunu benden önce kullanan çok kişi vardı sıra bende,hiç format atmadım windos 7 şuan, hdd var ssd yoktur ve taktırmayı düşünmüyorum, ne çalışırsa sonra alırım,ekran kartı driver olmuyor zaten indirdim başlatılamadı diyor, format kesin çözüm olabilride 7 de nasıl atıcaz bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani, cs 1.6 da hiç vermedi bugün oldu sadece birkere, cs sourceda 1 dk da bi mavi ekran veriyor düzeliyor, mavi ekran dedğim kare boşluk kare boşluk v.s., sonra ekran kapanıp geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
söylemeyi unuttum, pc 2013 de format atılmış en son
HaklısınBi Format at sen en iyisi.
youtubedan bakiyim, windows7 de bilmyorum benBi Format at sen en iyisi.