Şişman olmak istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan azenec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

azenec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba herkese. Arkadaşlar gerçekden şişman veya şişko olmak istiyorum. bu şaka değildir. o kadar zayıfımki hergün normal kiloda bir insan ve ya şişman olmanın duygusu ve hayaliyle yaşıyorum gerçekden. gerçekden bu durum beni özüyor. ne yapsam hem vejetaryenim normal yemek yedikde bile artmıyorum 17 yaşındayım. tanrım kollarım bile çok küçük çoçuk gibi ince. çok uğraşdım olmadı. yemekle aramda yok zaten. boyumda geç büyüyor. herşeyi bırak bicbirşey umrumda bile değilken arkadaşlarım bile benle alay ediyor. çok üzülüyorum. onlar benden daha çabuk artıyor kilo alıyor ve boy veriyor. benden daha çanlı. ölü gibiyim. çok cabuk yoruluyorum. bu arada pc başında çok fazla oturuyorum acaba bumu beni zayıflatıyor. bilgisayar programcısıyım. bana kilo almaya ve şişmanlamaya yardım edecek fikirleriniz varmı arkadaşlar? yazarken bile gözlerim doluyor. sağlığımla çok ciddi problemler yaşıyorum. :crying::(:(

aahmet7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yicen yicen yicen ve ıcmıcan kesin çözüm olabilir:biggrin:

erdemlee

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Kardeş taktığına değmez herkesin sorunları var.Eğer bilgisayar programcısıysan az çok tahmin edebiliyorum sürekli pc karşısındasın ve metabolizman çok yavaş yakamadığın için az yemek yiyorsun acıkmıyorsun az yediğin için de kilo alamıyorsun bu her zaman böyledir önemli olan metabolizmanı dinç tutmaktır bundan dolayı da çok çabuk yorulursun vücut harekete alışık değilse bir de yatmadan önce bilgisayar ile çok ilgilenme daha doğrusu çok ekrana bakma uyku sorunu yaratır kendimden biliyorum kimseleri de kafana takma onlar herşeyi der hep ne derler rakiplerini önemseme hep kendin için en iyisini yap zaten bunu yapınca diğer kişileri de geçmiş olursun.Neyse konuya gelelim hayat dersi gibi oldu :) kilo almak istiyorsan erken uyan, öğünlerini ihmal etme, kesinlikle yapabilirsen sabahın erken saatlerinde spor yap bol karbonhidrat ve proteinli besinler tüket makarna et tavuk pilav akşam uyumadan önce yemek ye saçmalığına da inanma hayat kaliteni bozar bi işe de yaramaz ama en önemlisi de bu dediklerimi zorunluluk değil içinden gelerek yap yoksa 1 hafta sonra sıkılırsın zaten farkı hissedince kendiliğinden gelişecektir herşey :)

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=280737]erdemlee[/MENTION] çok güzel açıklmamış bende doğru olmasda kilo alma yolunu söyleyeyim akşam yemekten sonra gece yemeği demiyorum örneğin 8de yemek yedin , yemekten sonra abur cubur yemek cips gibi sana fazlasıyla kilo aldırır bu düzgün istediğin gibi bir kilo alma yöntemi olur mu bilmiyorum aşırıya kaçarsan obeze ve hastalığa gider ama bu cidden gözlemlediğim bir kilo alma yöntemi.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
bisiklete binersen ve protein ağırlıklı beslenirsen kısa zamanda kas yoğunluğunda artış görebilirsin ayrıca şınav mekik ve dambılla da üst vücut kaslarına yüklenebilirsin :)
şişmanlamak kötü bir söylem olmuş, doğru olan kas yoğunluğunun artması :)

azenec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
çok çok teşekkürler arkadaşlar...