Ayberk45
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 88
Siri yi açtığımda dinlerken ki sesi çıkmıyor eskiden dinlemeden önce bi ses çıkarıyordu şuan çıkarmıyor sadece dinliyor ve cevap veriyor
10.2 gecmedim ama 10.0.2 surumumHocam 10.2 ile bu ses uçtuuusıkıntı yapma
IOS 10.2 ye güncelleyin10.2 gecmedim ama 10.0.2 surumum
Suanlik dusunmuyorum bir sıkıntım yok cok sukur bos yere hafiza kaplamaya gerek yokIOS 10.2 ye güncelleyin
10.2 de çok iyi iyileştirmeler var yine de siz bilirsinizSuanlik dusunmuyorum bir sıkıntım yok cok sukur bos yere hafiza kaplamaya gerek yok
Telefonu bağla iTunes e sonra güncelle tuşuna bas Shift tuşuyla beraber o kadarBu sekilde tavsiye kitlesi artarsa guncellerim bi kullananlari gorelim sikayetler cikacak mi guncellersem eger bu kez itunes ten yapicam ama nasil yapilacagi hakkinda pek bi bilgimde yok apple sitesinden okudum biraz
Kurulum nasil olucak ben eski dosyalarin uzerine mi yoksa sifirdan kurulum mu yapicam acilistaTelefonu bağla iTunes e sonra güncelle tuşuna bas Shift tuşuyla beraber o kadar![]()
Dediğimi yaparsanız ilk dosya indirecek iTunes programına sonra telefon yeniden başlayacak eski IOS sürüm dosyalarını silip yenilerini yükleyecekKurulum nasil olucak ben eski dosyalarin uzerine mi yoksa sifirdan kurulum mu yapicam acilista
10.2 gecmedim ama 10.0.2 surumum
Aynen haklısınız teşekkür ediyorumKardeşim o zaman ios 10 ile kaldırıldı ve biz 2 sürümdür farkına varmadık. Bende de var. Ama hey siri dersen ses çıkıuor. Tuşla erişim sağlarsan ses yok evet .
Peki güncelleme öncesi kesin yedek almalımıyım bi sorun veya veri kaybı olur muDediğimi yaparsanız ilk dosya indirecek iTunes programına sonra telefon yeniden başlayacak eski IOS sürüm dosyalarını silip yenilerini yükleyecek
Merhaba,Kardeşim o zaman ios 10 ile kaldırıldı ve biz 2 sürümdür farkına varmadık. Bende de var. Ama hey siri dersen ses çıkıuor. Tuşla erişim sağlarsan ses yok evet .
Mikrofondan kaynaklanan bir sorun olabilirhaline şükret benimki sesimi duymuyor
Bende hey siri diye seslendigimde o sesi veriyor ancak tusla girdigimde dinliyor ve bi titresim gerceklestiriyor 10.0.2 kullaniyorum pek te takmiyorum siri yi zaten hep kapali yeni fark ediyorum ama sanki bende daha once o ses geliyordu gecen aksam biseyler oldu orta tusa bastigimda voicecontrol cikiyordu internetten nasil kapatilacagina baktim kapattim bir turlu de ondan sonra siri de boyle olduMerhaba,
iOS 10.2 kullanıyorum ve her iki durumda da o ses çıkıyor dostlar.