Sınırsız İnternet?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Malmedy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Malmedy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,059
Arkadaşlar Vodafone Faturasız hat kullanıyorum ve internetim bitti gösteriyor. Gerçekten de bitti heryer de bitti diyor ancak ben kullanabiliyorum 6gb lik oyun indirdim üstüne 2 saat online oyun oynadım sim karta para yüklenmedi ancak nasıl birşey olduğunu bende bilmiyorum durumu bilen varsa anlatsın.

Reaksiyon puanı
1,056
Arkadaşlar Vodafone Faturasız hat kullanıyorum ve internetim bitti gösteriyor. Gerçekten de bitti heryer de bitti diyor ancak ben kullanabiliyorum 6gb lik oyun indirdim üstüne 2 saat online oyun oynadım sim karta para yüklenmedi ancak nasıl birşey olduğunu bende bilmiyorum durumu bilen varsa anlatsın.
Yüksek ihtimal eskilere düşüyor olabilirsin :) illaki bir yerden gidiyor merak etme ama bence girme başka birşey çıkabilir söylemesi

Malmedy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,059
10 GB 100TL olursa sevinmelisiniz bence.
GB değil MB olarak. 500 MB 16 TL.
Yani sizinki 320 TL ediyor sanırsam.
Hocam burada haksız olmuyor mu? Normalde internetin kesilmesi lazım ancak mesela internetin ne kadar kaldığına bakmayı bilmeyenleri düşünün. Neden böyle bir şey var ki? Normal şartlarda kesilmesi gerekiyor. Vodafone nin hatası ise neden bizden para alıyor? Bende küçücük çocuğum anlamıyorum bu işlerden ancak babam acısını büyük çıkaracak gibi :(

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Hocam burada haksız olmuyor mu? Normalde internetin kesilmesi lazım ancak mesela internetin ne kadar kaldığına bakmayı bilmeyenleri düşünün. Neden böyle bir şey var ki? Normal şartlarda kesilmesi gerekiyor. Vodafone nin hatası ise neden bizden para alıyor? Bende küçücük çocuğum anlamıyorum bu işlerden ancak babam acısını büyük çıkaracak gibi :(
Kullandığınız paketi yazarsanız tam fiyatı söyleyeyim.
Haksız değil. İnternetin kesilmesi için tarifeler mevcut. Aşımı engelliyor.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Para yüklediğiniz zaman keseceğini düşünüyorum.

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799
Yeni tarife alırken görürsün sınırlı mı sınırsız mı :D

Paket dışı ücretlendirmeye geçmiştir.

KovboyBey

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,001
benimde bitti faturasız ama kayboldum internette yoktu ozaman bir 63 mb harcamıstım :D tabi hala dakka falan yuklemedım

hakancalis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
953
Para yükleyince çeker bende vodafone kullanıyorum aynı şeymi bilmiyorum ama 7000'i arayarak telsiz kullanım ücretinde sanırım borcunuda söylüyordu