muratünssl81
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 20
Arkadaşlar sınav oluyoduk geçen gün görüştüğüm arkadaşım pozitif çıkmış , şimdi nolacak tüm sınıf karantinaya mı alınacak yoksa sadece o arkadaş mı okula gelmeyecek?

Ertesi gün gece tekrar ateşlenince ailem test yaptırma konusunda baya ısrar etti saat gece 11 filandı. Özel hastaneyi aradık test yaptırabilirmiyiz diye 450 TL dediler. Bende gerek duymadım sonuçta 1 ssd parası
 Ertesi gün gece tekrar ateşlenince ailem test yaptırma konusunda baya ısrar etti saat gece 11 filandı. Özel hastaneyi aradık test yaptırabilirmiyiz diye 450 TL dediler. Bende gerek duymadım sonuçta 1 ssd parası  Karantina 10 gün sürdü 11.gün okula gitmek zorunda kaldım. Ve internetten okudum korona testi 15.günde bile pozitif çıkanlar var. Bende arkadaşlarımı riske atmamak adına korona destek hattını aradım. Test yaptırmak için hiçbir hastane+filyasyon ekibi test yapmadı ve hala belkide koronalı olarak okula gidiyorum
 Karantina 10 gün sürdü 11.gün okula gitmek zorunda kaldım. Ve internetten okudum korona testi 15.günde bile pozitif çıkanlar var. Bende arkadaşlarımı riske atmamak adına korona destek hattını aradım. Test yaptırmak için hiçbir hastane+filyasyon ekibi test yapmadı ve hala belkide koronalı olarak okula gidiyorum