Yardım Sınıfta Toplanan Para

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan as1m
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

as1m

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Arkadaşlar sınıfa a4 kağı alınması lazım,çarşamba son gün sınıf mevcudu 33 kişi,internette kaliteli ve uygun bir 1 a4 kağı 500 lü 85.5 tl fiyata ikisi 171tl ye denk geliyor.Hesaplarsak kişi başı 5,18 tl ye denk geliyor.Ben internetten sipariş edersem gelmesi birkaç gün sürer en geç yarın almam lazım,dışarıdan kırtasiyeden alırsam fiyatı daha pahalıya denk gelir diye düşünüyorum bunun için arkadaşlardan 6tl toplama kararı aldım sizce doğru mu yaptım yanlış mı? Bazıları 5tl değilmiydi diye söylendi fakat garanti olsun uğraşmayayım diye böyle bir fiyat istedim.Artan para olursa nasıl bölücem de dağıtıcam onuda bilmiyorum.Fikirlerini söylerseniz sevinirim.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,440
Artan parayı İleride yine A4 kağıdını almaya saklayacaksın Efso.
Dükkana gidip fiyatını soracaksın eksik paracıkları arkadaşlar arasında bölüp yine birleştirecelsin.

Sistemde devamlılık önemli yoksa aç kalırsın.
Sende kalacak parayı Faize ver paradan para kazan işte. :D sjdfhhdhs

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Kırtasiyeden önce marketlere bakmalısın. Kırtasiyeye göre ucuza alacağın kesin.
Velev ki aldığın para fazla geldi yine markete uğra tuzlu çubuk al ve sınıfa dağıt. ?
İnternet fiyatına göre alabilirsen kalan parayla 17 tane tuzlu çubuk alıyorsun ve 2 kişiye 1 adet olacak şekilde paylaştırıyorsun. Tabi sen ayak işlerini hallettiğin için tek başına 1 paket tuzlu çubuk yiyerek karşılığını alıyorsun.

Veya direk ceple ve bir daha böyle işlere bulaşma. ??