S
SDN Okuru
SDN Okuru
Konu sahibi kardeşim ne garipki içimi acıttı bu konuyu gördüğümde sorunlarımızın aynı olduğunu fark ettim ama tarih farkı fazlaydı hatta neyse ben herzaman hayat bana karşı diye düşündüm ama herzamanda sabrettim asla ne kadar yalvarıp zırvalasamda vazgeçmedim ve şuan yıl 2015 lise 1. sınıf karnemde SINIF TEKRARI yazısını görünce herşey bitti diye düşündüm biliyorum hayat uzun ama o anki düşüncelerinden sonra hiçbirşey umrunda olamaz bunu bizzat yaşadım ve biliyorum. en çok kötü hissettiren ise hayata 1 sene geç başlamak bu gelecekte o kadar çok şeyi tetiklicekki bunu kimse bilemez ama ömrümden 1 sene çöpe gitti 1 sene daha fazladan okul dışında yaşayabilirdim hayatım boyunca kendimden küçüklerle okul okucam açıkcası bu sinir bozucu bir o kadarda can yakıcı ama napalım böylesi varmış benim sorunlarım keşke bunlarla kısıtlı kalsa ama aile içi sorunlarım ve küçüklüğümden beri gerçek bir dostumun olmamış olması dahada doğrusu yalnız bir hayat yaşamış olmam kimsenin suçu değil hayat bana karşı dedikten sonra boynunu eğip devam ediceksin yada hayatın akışıyla sürükleniceksin
bu psikolojiyle ömür boyu geçinmek sevdiğim insanları kaybetmek gerçek bir aile sevgisi görememek ve canımı yakan binlerce sebep
ama dayanmak söz konusu olunca ve yorulduğunda tek düşüneceğin şey ağlamak, kendine acımak, geçmişe ve geleceğine sövmek, sadece o an
anne ve babanın çabalarını boşa çıkarmak yeter. onu düşünmek bile canını yakar.
bu arada adım Enes ve emin olunki bu hayatta ne rehberlik hocası nede hayattan ders almış biri kimse sizin hayatınızı çizmez, silemez
Kaderimizi bizler çiziyoruz önemli olan hayatın zorlukları bizim kapasitemizi ne kadar aşıcaklar ve ne kadar direnebilcez
benim hikayem uzun ama konu bir anllık hayal kırıklığı olunca pes etmekte mantıksız
şahsen benden daha kötü anları olanlarda vardır
benim hayatımın pek güzel olduğuda söylenemez aslında hiç söylenemez.
ama bir gerçek varki bu hayatta zenginde fakirde aynı yerde sonsuz bir uykuya yatıcak...
bu psikolojiyle ömür boyu geçinmek sevdiğim insanları kaybetmek gerçek bir aile sevgisi görememek ve canımı yakan binlerce sebep
ama dayanmak söz konusu olunca ve yorulduğunda tek düşüneceğin şey ağlamak, kendine acımak, geçmişe ve geleceğine sövmek, sadece o an
anne ve babanın çabalarını boşa çıkarmak yeter. onu düşünmek bile canını yakar.
bu arada adım Enes ve emin olunki bu hayatta ne rehberlik hocası nede hayattan ders almış biri kimse sizin hayatınızı çizmez, silemez
Kaderimizi bizler çiziyoruz önemli olan hayatın zorlukları bizim kapasitemizi ne kadar aşıcaklar ve ne kadar direnebilcez
benim hikayem uzun ama konu bir anllık hayal kırıklığı olunca pes etmekte mantıksız
şahsen benden daha kötü anları olanlarda vardır
benim hayatımın pek güzel olduğuda söylenemez aslında hiç söylenemez.
ama bir gerçek varki bu hayatta zenginde fakirde aynı yerde sonsuz bir uykuya yatıcak...