HÜDHÜD
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 6,550
cpuz ile strest testi yapınız ve bu program ile 1-2-3 dk bekleyiniz, eğer sıcaklık veya işlemci değerleri aşırı volt çekerse sorun bulundu demektir.
cpuz ile strest testi yapınız ve bu program ile 1-2-3 dk bekleyiniz, eğer sıcaklık veya işlemci değerleri aşırı volt çekerse sorun bulundu demektir.
Isınma sorunum vardı.
hocam merhaba 2 ay önce forza horzion 4 ü single 16gb ram ile kullanıyordum bazen dropu hadi geçin bazen tuşları bile geç algılıyordu dual rame geçince hem fps arttı hem drop çözüldü dual ram rahatlıktır![]()
Ryzen 5 3600 sistemde takılmalar
-Öncelikle temmuz ayında bu PC'yi aldım aldığımdan beri bu sorunla uğraşıyorum. -Sorunum: FPS düşmesi, takılma ve FPS dalgalanması yaşıyorum. -Witcher 3 oynarken FPS'i 60'a sabitleyip oynarken, FPS 60'dan 59'a düşüyor hafif titriyor 57'ye düşüyor hafif titriyor, takılıyor. FPS sınırlamasını...forum.shiftdelete.net
konuyu okursanız konuda var hocam Witcher 3 ekran görüntüleri
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilmiyorum hocam olabilir fakat bunu nasıl çözeceğim
Gönderdim hocam.Garanti devam ediyorsa bunu çözmesi gereken aldığın yerdir hocam. Aynı sorunu yaşıyoruz ama ben 2x8 Ram kullanıyorum mesela. Ssdyi göndereyim sorun çözülmez kasayi göndereceğim son çare tüketici haklarına kadar gideceğim gerekirse. Ağız tadıyla oyun oynayamadık aylardır.
Bende dual ram'a geçmeye çalışacağım hocamhocam merhaba 2 ay önce forza horzion 4 ü single 16gb ram ile kullanıyordum bazen dropu hadi geçin bazen tuşları bile geç algılıyordu dual rame geçince hem fps arttı hem drop çözüldü dual ram rahatlıktır
son durum nedir deneme fırsatın oldumuGönderdim hocam.
Sistemin tüm parçalarını garantiye gönderdim. SSD'de sorun çıkmış dediler sıfırı ile değiştirdiler fakat sorun devam ediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende dual ram'a geçmeye çalışacağım hocam