Single RAM Takılma, Fps drop yapar mı?

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
cpuz ile strest testi yapınız ve bu program ile 1-2-3 dk bekleyiniz, eğer sıcaklık veya işlemci değerleri aşırı volt çekerse sorun bulundu demektir.

1617661162349.png

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422

konuyu okursanız konuda var hocam Witcher 3 ekran görüntüleri
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmiyorum hocam olabilir fakat bunu nasıl çözeceğim
hocam merhaba 2 ay önce forza horzion 4 ü single 16gb ram ile kullanıyordum bazen dropu hadi geçin bazen tuşları bile geç algılıyordu dual rame geçince hem fps arttı hem drop çözüldü dual ram rahatlıktır

S5R

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Garanti devam ediyorsa bunu çözmesi gereken aldığın yerdir hocam. Aynı sorunu yaşıyoruz ama ben 2x8 Ram kullanıyorum mesela. Ssdyi göndereyim sorun çözülmez kasayi göndereceğim son çare tüketici haklarına kadar gideceğim gerekirse. Ağız tadıyla oyun oynayamadık aylardır.

Leonardoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Garanti devam ediyorsa bunu çözmesi gereken aldığın yerdir hocam. Aynı sorunu yaşıyoruz ama ben 2x8 Ram kullanıyorum mesela. Ssdyi göndereyim sorun çözülmez kasayi göndereceğim son çare tüketici haklarına kadar gideceğim gerekirse. Ağız tadıyla oyun oynayamadık aylardır.
Gönderdim hocam.

Sistemin tüm parçalarını garantiye gönderdim. SSD'de sorun çıkmış dediler sıfırı ile değiştirdiler fakat sorun devam ediyor.

hocam merhaba 2 ay önce forza horzion 4 ü single 16gb ram ile kullanıyordum bazen dropu hadi geçin bazen tuşları bile geç algılıyordu dual rame geçince hem fps arttı hem drop çözüldü dual ram rahatlıktır
Bende dual ram'a geçmeye çalışacağım hocam

rudebyxsa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gönderdim hocam.

Sistemin tüm parçalarını garantiye gönderdim. SSD'de sorun çıkmış dediler sıfırı ile değiştirdiler fakat sorun devam ediyor.

Bende dual ram'a geçmeye çalışacağım hocam
son durum nedir deneme fırsatın oldumu