Yalnız başkalarının çalışmalarını izinsiz olarak düzenlemek ve imzasını silmek telif haklarına giriyor biliyorsundur umarım.
Bu PSD nin o kadar resmiyeti olduğuna inanmıyorum.
Haklısın o kadar resmiyeti yok ama belirtmek istedimŞahsen ben benim yaptığım bir çalışmaya bu yapılsın istemem
![]()
Arkadaşıma bu konuda hak veriyorum.Müzik yapımcıların işleri de böyledir.Enstrumental olarak müziği piyasa ya sürersin,sonra biri çıkar müziğine okur ve müzik bilmem filanca,söz bilmem filanca der...İllet olurum....
Paylaşabilirsiniz ama altına shiftdelete-kriptex yazmak olmaz....
Ortamı bu kadar germeye gerek yok arkadaşlar , dostane bir uyarı sadece .
Aynen bende sadece güldüm bu yazılanlara nerden nereye neyi çekmişler![]()
Pardon ama ben kimin çalışmasını değiştirmişim. Ayrıca Adam Psd dosyasını koyuyor. Evet kullanmamız için koyuyor. Ama orada kendi yaptığını belirterek koymuş. Sen ise adamın imzasını siliyorsun sanki sen yapmış havazı büründürüyorsun. Kaç konuda gördüm bu imzaları silmenden dolayı çalışmaları senin yaptığını sanan. K bakma ama bu bölüm netten başkalarının yaptıklarını bulupta üzerindeki imzaları silmekle yürümüyor.
Redodo.com'dan aldığın avatarı by efsaneye uyarlıyıp altındaki redodo imzasını ben mi sildim dostum komiksin sanki grafik tasarımla alakan varmış gibi ahkam kesiyorsun.. Avatar yapıp veriyorsun başka siteden alınmış avatar dün OnlT'de konuya koydu bana laf ebeliği yapacağına bir çalışma yapta seni görelim kayda değer hiçbir çalışman yok burda boş boş ona buna laf atmaktan başka birşey yapmıyorsun eleştirirken önce kendine bak ben neyim kimim diye anlatabiliyor muyum? Senin gibi boş boş herkes ahkam keser![]()
Dostum bilmediğin konular hakkında yorum yapma.. @samilcan sanada sadece gülüyorum hem başklarının çalışmalarını değiştiriyorsun hemde böyle birşey diyorsun. Bunu ben yaptığımı belirten birşey mevcut mu? Bizim siteye özel açıldığını belirtmek için shifttdelete.net-kriptex yazıyor bu bir çok site için böyledir bunun lamı cimi yoktur. Adam .psd koyduysa o çalışmayı değiştirebilirsin ilgili şirket bu konuda gerekli izinleri veriyor ve bu kadar küçük bir şirket değil konuları nerelere çekmişsiniz sadece gülüyorum..