Sinema Salonu ~ .PSD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kriptex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Merhabalar .psd bir sinema salonu layer'la oynayıp ışıkları açıp kapatabilirsiniz :)

İyi Çalışmalar Dilerim..

Önizleme;

1qs3ud.jpg

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Vaay çok hoş gözüküyor. :) Teşekkürler :)

Acon

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Hemen indiriyom teşekkürler.

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
layer nedir onu bile bilmem ama iyi bişi heralde ışık açıp kapattığına göre :D

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Yalnız başkalarının çalışmalarını izinsiz olarak düzenlemek ve imzasını silmek telif haklarına giriyor biliyorsundur umarım.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Yalnız başkalarının çalışmalarını izinsiz olarak düzenlemek ve imzasını silmek telif haklarına giriyor biliyorsundur umarım.

Bu PSD nin o kadar resmiyeti olduğuna inanmıyorum.

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Haklısın o kadar resmiyeti yok ama belirtmek istedim :) Şahsen ben benim yaptığım bir çalışmaya bu yapılsın istemem :)

Arkadaşıma bu konuda hak veriyorum.Müzik yapımcıların işleri de böyledir.Enstrumental olarak müziği piyasa ya sürersin,sonra biri çıkar müziğine okur ve müzik bilmem filanca,söz bilmem filanca der...İllet olurum....

Paylaşabilirsiniz ama altına shiftdelete-kriptex yazmak olmaz....

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Arkadaşıma bu konuda hak veriyorum.Müzik yapımcıların işleri de böyledir.Enstrumental olarak müziği piyasa ya sürersin,sonra biri çıkar müziğine okur ve müzik bilmem filanca,söz bilmem filanca der...İllet olurum....

Paylaşabilirsiniz ama altına shiftdelete-kriptex yazmak olmaz....

Dostum bilmediğin konular hakkında yorum yapma.. @samilcan sanada sadece gülüyorum hem başklarının çalışmalarını değiştiriyorsun hemde böyle birşey diyorsun. Bunu ben yaptığımı belirten birşey mevcut mu? Bizim siteye özel açıldığını belirtmek için shifttdelete.net-kriptex yazıyor bu bir çok site için böyledir bunun lamı cimi yoktur. Adam .psd koyduysa o çalışmayı değiştirebilirsin ilgili şirket bu konuda gerekli izinleri veriyor ve bu kadar küçük bir şirket değil konuları nerelere çekmişsiniz sadece gülüyorum..

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Ortamı bu kadar germeye gerek yok arkadaşlar , dostane bir uyarı sadece .

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Aynen bende sadece güldüm bu yazılanlara nerden nereye neyi çekmişler :)

Pardon ama ben kimin çalışmasını değiştirmişim. Ayrıca Adam Psd dosyasını koyuyor. Evet kullanmamız için koyuyor. Ama orada kendi yaptığını belirterek koymuş. Sen ise adamın imzasını siliyorsun sanki sen yapmış havazı büründürüyorsun. Kaç konuda gördüm bu imzaları silmenden dolayı çalışmaları senin yaptığını sanan. K bakma ama bu bölüm netten başkalarının yaptıklarını bulupta üzerindeki imzaları silmekle yürümüyor.

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Arkadaşlar Tartışmayalım !!!

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Pardon ama ben kimin çalışmasını değiştirmişim. Ayrıca Adam Psd dosyasını koyuyor. Evet kullanmamız için koyuyor. Ama orada kendi yaptığını belirterek koymuş. Sen ise adamın imzasını siliyorsun sanki sen yapmış havazı büründürüyorsun. Kaç konuda gördüm bu imzaları silmenden dolayı çalışmaları senin yaptığını sanan. K bakma ama bu bölüm netten başkalarının yaptıklarını bulupta üzerindeki imzaları silmekle yürümüyor.

Redodo.com'dan aldığın avatarı by efsaneye uyarlıyıp altındaki redodo imzasını ben mi sildim dostum komiksin sanki grafik tasarımla alakan varmış gibi ahkam kesiyorsun.. Avatar yapıp veriyorsun başka siteden alınmış avatar dün OnlT'de konuya koydu bana laf ebeliği yapacağına bir çalışma yapta seni görelim kayda değer hiçbir çalışman yok burda boş boş ona buna laf atmaktan başka birşey yapmıyorsun eleştirirken önce kendine bak ben neyim kimim diye anlatabiliyor muyum? Senin gibi boş boş herkes ahkam keser ;)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Redodo.com'dan aldığın avatarı by efsaneye uyarlıyıp altındaki redodo imzasını ben mi sildim dostum komiksin sanki grafik tasarımla alakan varmış gibi ahkam kesiyorsun.. Avatar yapıp veriyorsun başka siteden alınmış avatar dün OnlT'de konuya koydu bana laf ebeliği yapacağına bir çalışma yapta seni görelim kayda değer hiçbir çalışman yok burda boş boş ona buna laf atmaktan başka birşey yapmıyorsun eleştirirken önce kendine bak ben neyim kimim diye anlatabiliyor muyum? Senin gibi boş boş herkes ahkam keser ;)

Ehehe burda kimin büyük olduğunumu tartışalım. Bunumu istiyorsun. Grafikle alakam olup olmadığını bilmiyorsun. Çünkü ben senin gibi başkalarının çalışmalarını derslerini sürekli koyupta kendim yapmış gibi göstermiyorum evet haklısın. Senin avatar konunda topalsolucan bir avatar istedi grafikçiyim diye geçiniyorsun ya çıkıp yapsaydın 2 dk mı almadı. Benim burda şu kadar iyiym şukadar profesyonelim dememi bekleme böyle bir kişilik değilim ama sende tanımadığın kişileri birşey bilmiyormuş gibi sanma. Senin koyduğun çalışmalarıda biliyoruz. (Bkz. banner) Burada tartışmaya gerek yok. Yazmayacaktım ama kendini çok büyük görme diye yazdım. Kimin daha iyi olduğunu bilen biliyor. İki ders hazırlamakla olmuyor bu işler ;)

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Dostum bilmediğin konular hakkında yorum yapma.. @samilcan sanada sadece gülüyorum hem başklarının çalışmalarını değiştiriyorsun hemde böyle birşey diyorsun. Bunu ben yaptığımı belirten birşey mevcut mu? Bizim siteye özel açıldığını belirtmek için shifttdelete.net-kriptex yazıyor bu bir çok site için böyledir bunun lamı cimi yoktur. Adam .psd koyduysa o çalışmayı değiştirebilirsin ilgili şirket bu konuda gerekli izinleri veriyor ve bu kadar küçük bir şirket değil konuları nerelere çekmişsiniz sadece gülüyorum..

Kardeşim baştan söylüyorum,sen avukatmısın ki her konuyu biliyorsun ? Ancak zaten bu kadarlık bir cümle kurabilirsin,haksızsın bari üste çıkmaya çalışma iyice alçaldığının farkında değilsin...Lütfen.