sınavların akıbeti ne olacak?

SELO BEY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
502
hayırlı akşamlar arkadaşlar.lisede okuyorum.bu dönem daha hiç sınav olmadık.Acaba sınavlar tahmininizce ne zaman başlar?
ayrıca derslerden hiçbir konuyu bilmiyorum.daha bugün çalışmaya başladım.Acaba hergün düzenli olarak çalışıırsam konuları yetiştirebilir miyim?
son olarak 10.sınıf olduğum için bu sene kalma da olacakmış.acaba kalma nasıl oluyor.

teşekkürler cevaplarınız için..

engnbahadir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Merhaba.
Biz okulumuzda sınavlarımızı kapanmadan önce yapmıştık, bugün müdür beyin attığı mesaja göre; 2. yazılı sınavını çevrimiçi olarak teslim edebilecekleri bir ödev/arştırma olarak verebileceğimizi belirtti.

Benim anladığım şimdilik şu: Yazılı sınav olmayan okulların bunu ödev/performans vs ile tamamlayıp e-okula girmeleri.

Yarın ne olacağını bilmediğim için sadece küçük bir çıkarımımı paylaşmak istedim.

Hepinize başarılar can'lar.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
İlk sınav okulda yapılacak, tahminimce yılbaşından sonra olur, bir tane de sözlü notu verilecek onuda hocalar ödev yada derse katılım yolu ile vericekler. Sınavı olmuş olanlar herhangi bir sınava girmeyecek sadece sınava girmemiş olanlar ilk sınav + 1 sözlü ile dönem kapanacak ve ikinci dönem başlayacak.

SELO BEY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
502
İlk sınav okulda yapılacak, tahminimce yılbaşından sonra olur, bir tane de sözlü notu verilecek onuda hocalar ödev yada derse katılım yolu ile vericekler. Sınavı olmuş olanlar herhangi bir sınava girmeyecek sadece sınava girmemiş olanlar ilk sınav + 1 sözlü ile dönem kapanacak ve ikinci dönem başlayacak.
Peki hocam sorumluluk sınavı diye birşey var.Acaba o neye göre yapılıyor?

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Peki hocam sorumluluk sınavı diye birşey var.Acaba o neye göre yapılıyor?
Sorumluluk sınavları, sorumlu olduğun ders varsa genelde bu edebiyat olur meslek liselerinde de bazı meslek dersi, örnek veriyorum 9. Sınıfta edebiyattan 50 altı alarak kaldın, 10. Sınıfta 3 sınav yapılır ve o dersi geçmek zorundasın 9. Sınıfın 12 bitene kadar o dersi vermek zorundasın yoksa mezuniyet belgeni alamazsın.

OnurMete.B

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ah keşke bende lisede olsam derdim bu olsa :/ hayatın hiçbir yerde akıbeti iyi değil bu aralar galiba

SELO BEY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
502
Sorumluluk sınavları, sorumlu olduğun ders varsa genelde bu edebiyat olur meslek liselerinde de bazı meslek dersi, örnek veriyorum 9. Sınıfta edebiyattan 50 altı alarak kaldın, 10. Sınıfta 3 sınav yapılır ve o dersi geçmek zorundasın 9. Sınıfın 12 bitene kadar o dersi vermek zorundasın yoksa mezuniyet belgeni alamazsın.
Peki sorumluluğa 1ve 2.donem ortalaması kötü olursa kalıyoruz değil mi.