- Konuyu başlatan
S
SND Anonim 5
SDN Okuru
Şanssızsın 5 üniteden sınav Olcan 2 ünite yerineŞanslı mıyım, şanssız mıyım? Bilemedim. ?Ekli dosyayı görüntüle 129363
Şanssızsın 5 üniteden sınav Olcan 2 ünite yerineŞanslı mıyım, şanssız mıyım? Bilemedim. ?Ekli dosyayı görüntüle 129363
Özlerim o seneleri. Kolay seneler.Benim 7.Sınıfta hepsi 100 idi. ?
Konularla ilgili hiçbir açıklama yok bütün meb kendisimi yapılcak onu bile söylememişO kadar karmakarışık açıklama yapıyorlar ki... "Ben şimdi babamla kardeş miyim?"
Bir hafta sonra da çıkar sınav olmayacak derlerKonularla ilgili hiçbir açıklama yok bütün meb kendisimi yapılcak onu bile söylememiş
The Office GIF gelsin mi ?Mebin yaptığı açıklamaya göre sınav olmayan öğrenciler 1 kez sınav olacak uzaktan eğitim ise 22 ocağa kadar uzatıldı
![]()
Hepsi 98 97 99 arasında gidip geliyor (Türkçe ve Fen hariç)Neyse rahatım?. Bütün yazılılarım 100.
Allah'ım lütfen brn çalışmaya razıyım herşeye razıyım ama iptal olsun OBP düşsün istemiyorum en fazla 75 olur ortalamam acayip düşürür beniBir hafta sonra da çıkar sınav olmayacak derler
Tabii boş durmak olmaz, baktığımda bazı insanlar sadece bilgisayar oyunlarına vb. şeylere odaklanıyorlar. Çalıştığımız sürece Allah'ın izniyle sınavı yapabileceğiz, çalışmayanlara şimdiden geçmiş olsun.Mebin yaptığı açıklamaya göre sınav olmayan öğrenciler 1 kez sınav olacak uzaktan eğitim ise 22 ocağa kadar uzatıldı
![]()
Sınav olaxaz neresi iyi 2 ünite yerine 5 6 üniteBiz ilk sınavı olmadık iyi oldu bu ?
Olsun daha az soru olurSınav olaxaz neresi iyi 2 ünite yerine 5 6 ünite
gerçekten haksızlık olur bende isterdim en başta sınava girmeyi okulun suçutam sınav döneminde covid tanısı kondu o zaman 5 konuluk bir sınav olacaktım ama şuan benim suçum olmadığı halde 15 konuluk sınavlara mı giricem
Belki 2 ünite yaparlarSınav olaxaz neresi iyi 2 ünite yerine 5 6 ünite
İmkanın var diye böyle rahatsın olmayanlar ne yapsınTabii boş durmak olmaz, baktığımda bazı insanlar sadece bilgisayar oyunlarına vb. şeylere odaklanıyorlar. Çalıştığımız sürece Allah'ın izniyle sınavı yapabileceğiz, çalışmayanlara şimdiden geçmiş olsun.
Sınav olaxaz neresi iyi 2 ünite yerine 5 6 ünite
İller arası hareketliliğin azaltılması amacıyla sadece ortaöğretim öğrencileri, kendi isteklerine bağlı olarak, 28 Aralık 2020 Pazartesi gününe kadar velilerinin okul yönetimine başvurması halinde, öğrenim gördükleri okul ile aynı okul türünde olması kaydıyla o tarih itibariyle bulundukları illerde sınavlara katılabileceklerdir.bu arada sınavlar ne zaman yapılacak
Burası türkiye hiçbir zaman tam açıklama yapılmıyor yapılsada son ana bırakılıyorkonuların azaltılması lazım
İmkan derken ne kast ettin?İmkanın var diye böyle rahatsın olmayanlar ne yapsın
İnternet bilgisayar derse girebilmeİmkan derken ne kast ettin?
aynCiddi misin, sanki çok anlaşılıyor
sınıf kaç?Ve bu sınavlardan sonra sozelci olduğumu anladım hiç çalışmama rağmen türkçe 95 sosyal 100 ıngilizce 88 mümin class ( din ) 95 sayisallari sormayin
Sayısalcıyım ben fena girceksınıf kaç?
O konuda katılıyorum mesela, söylediğim şey sınavlarla ilgili. Ebadan hiç kast etmedim.İnternet bilgisayar derse girebilme
konu azaltılsa aslında sorun yok ama konu çokSayısalcıyım ben fena gircek