- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 1,338
ertelenmedi onlar.LGS demi ertelendi
ertelenmedi onlar.LGS demi ertelendi
ben anlamadım 20 haziranda olan sınavın şubata ertelenemez kiben 7 ye gidiyorum
Onlar klasik tarihlerinde yapılır. Malum turizm sezonu.Okul sınavları ertelendi sadece.
LGS ve YKS için bir şey denmedi.
Bu dönemin notları 2.dönem olacak sınavlardan verilecek.
Performansnotundan verilmeyecek
Yani 1 sınavdan 1. ve 2. dönem diyorsun ?Okul sınavları ertelendi sadece.
LGS ve YKS için bir şey denmedi.
Bu dönemin notları 2.dönem olacak sınavlardan verilecek.
Performansnotundan verilmeyecek
Performans notu etkilemeyecek.Onlar klasik tarihlerinde yapılır. Malum turizm sezonu.
Hayır 2. dönemde 1. dönemin sınavları yapılacak. 2. dönemin notları sonraki sınavlara göre.Yani 1 sınavdan 1. ve 2. dönem diyorsun ?
Bütün hepsi.Turizm meslek liseleri için geçerli mi? Ben orda okuyorum da.
her yer için geçerliTurizm meslek liseleri için geçerli mi? Ben orda okuyorum da.
sıınavlar haziranda mı olacakben anlamadım 20 haziranda olan sınavın şubata ertelenemez ki
Saol be aklım bir yandan uçtu.Hayır 2. dönemde 1. dönemin sınavları yapılacak. 2. dönemin notları sonraki sınavlara göre.
zin hoca kimse gidip anlını öpücemDers aramız bitti şuan hocamız bile söylüyor sınavlar zaten yapılmamalı diye
Güzel bir gelişmeymiş.Hayır 2. dönemde 1. dönemin sınavları yapılacak. 2. dönemin notları sonraki sınavlara göre.
Daha çok çalışılcak zaman bence iyişimdi sınavların ertelenmesi ii birşeymi kötü birşeymi
Merak etme öğrenciyi değil profesörleri dinlemişlerdirÖğrencileri ciddiye aldıklarını gördüm ya ölsem de gam yemem artık.
kötü birşey olabilir mi ders çalışman için 2. bir şansşimdi sınavların ertelenmesi ii birşeymi kötü birşeymi
Ama konu sayısıda artacak bu bir dezavantaj.Daha çok çalışılcak zaman bence iyi
Bencede.Merak etme öğrenciyi değil profesörleri dinlemişlerdir
Resim hocamız söylüyor : Ben derse giremeyen zeki öğrencilere düşük puan vermek zorunda kalıyorum diyeDers aramız bitti şuan hocamız bile söylüyor sınavlar zaten yapılmamalı diye
bence normalNe ara 8 sayfa yazdınız anlayamadım?