Berat yapıcı 88
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 866
linç geliyaaa
Benim 7 8 9 10 11 12 Ocak sınavlarım var15 şubattan sonra olacak sınavlar.
kusura bakma.İnternet gerçekten fake haberlerle doldu.Yok hocam sıkıntı yok. Normal yani bir sürü fake haber atıldı ortaya.
Hocam TR'de yaşıyoruz bence benim ümidimi kesmem normaldi çünkü kafasına göre iş yapıyorlar. YKS adaylarından dolayı birçok tepki topladılar. Lise çocuklarından toplamak istemediler sanırım. Sonraki seçimde gideceklerini onlarda biliyor.Ben ümidimi kesmemiştim
Yok haklısınız zaten. Bir sürü fake haber var insan hangisine inanacağını şaşıyor.kusura bakma.İnternet gerçekten fake haberlerle doldu.
valla hocam özür dileriz günahınızı aldıkYok haklısınız zaten. Bir sürü fake haber var insan hangisine inanacağını şaşıyor.
Bu kadar tepki olmasa net o sınavlar yapılırdı.#ziyaselcukistifaetmesinegerekyok
Yok hocam sıkıntı yok. Normal böyle düşünmeniz.valla hocam özür dileriz günahınızı aldık
tatilden sonrasınaha bu arada hala anlamadım ne zamana ertelendi
Hocam valla acele ettim yazdım o zaman daha hiç bir yere yazılmamıştı sıkıntı yok. Neye inanacağımızı şaşırdık vallaha bolbol fake hesap var.@omerfarukbngl2121 bundan sonra kaynak belirtmeden konu açma mümkünse yanlış bilgi veriyor troll konu açıyor diye tam rapor ediyordum.
15 şubat sanırsamha bu arada hala anlamadım ne zamana ertelendi
ama bu kötü 2021 şubatına 2 ay kaldı?Durun şimdi sınavlar 15 şubata mı ertelendi
Evet ben de haberde okudum. Sınavlar tatilden sonra yapılacakmış.15 şubat sanırsam
O yanlışıkla oldu rapor ettim modlar sağolsun kapatıldıÖzür dilerim efendim iki tane aynı konudan açtığınız için sahte haber sandık.
2 ay sonra mı yaniEvet ben de haberde okudum. Sınavlar tatilden sonra yapılacakmış.
ertlendi kaynak:ntvmazur görün tüm msjları okuyamadım şimdi sınav ertelendimi yoksa ertelenmedimi