Sınavda sorulan sorulardan 100 almış cevaplar!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jengar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Güzel olaylar ama ben okul hayatım boyunca hiç karşılaşmadım böyle sahnelerle

antinquntin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sene 1998 derste torna kalemi denen bir şeyi belirli açılarla yapmaya çalışıyoruz. hocamız örnek göstermek için bir tane "hiç yapılmamış kalem" istedi arkadaşım verdi ve hocamız yapmaya başladı bir yüzeyini bitirdikden sonra elini havaya kaldırarak "işte bu kalemin yüzeyi biraz acele ettiğim için 85 puanlık bir yüzey" dedi. sonra arkadaşım o kalemin yüzeyini hiç bozmadan diğer yüzeylerini kendisi yaptı hocanın yaptığı kısma hiç dokunmadı ve not almak için hocanın yanına gittiğinde arkadaşım yaptığı yüzeyleri çok beğendiğini ama diğer yüzeyi(hocanın kendisinin yaptığı 85 puanlık yüzey) beğenmeyip tekrar yapmasını söylemişti.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Muhaha çok iyi yaa :D

tanık

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Gerçekten güzel şeyler iyide fikir veriyo haa:D:

SettingZm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mükemmel ya
böcek olayı özellikle çok hoş :D

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Hiç sevmem felsefe dersini. Felsefe hocamız bayan. Arabasının modelini soruyoz sadece markasını söylüyor. Modeli Saxo.
Derste ha bire birşeylerden bahsediyor. Çoğu hoca gibi kitaptan birşeyler okuyup anlatıyor. sokrates moraktes... acayip ucayip isimlerden bahsediyor. Zaten derside hiç sevmiyorum. Yine anlattı birşeyler. Adamın adını istedi. Dedim Frankenyştayn dedi sensin o frankeynştany.

unmedico

Doçent
Reaksiyon puanı
6
allahım! haileyim acaba kimden

Nası yani yahu

attigo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bunlar ogrenci değil zaten .hocayı g.t etmek için verilmiş cevaplar :D:DD:

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bende psikoloji sınavında şunu yazmıştım düzenli olmayan sürekli değişen ve algılamalarda meydana gelen değişikliğe ne dnir ?

dengesizlik

mgulay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı ögretmen aynı sınıfa risk sorusunu ikinci kez sorar.bu sefer sınıftaki herkez ilk elemanın yaptıgını yapar adını soyadını yazıp verir.sonuç hepsi sıfır.çocuklar sorar geçen sefer ki cevap neden dogru kabul edilmedi
cevap:ögrenilmiş risk risk degildir

OnurAbi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
zuhaha çok komik ya

ilkokul 3. sınıf..soru: ormanların faydalarını sayınız.
cevap: ormanların faydaları saymakla bitmez.
sonuç: tam not:D

cumali2128

Asistan
Reaksiyon puanı
0
odtu'de hoca kimya dersinde tepegozden bir resim gosterir ve bu adamın kurtulus savasında olen,unlu bi kimyacı oldugunu soyler.

soru:kurtulus savasında olen kimyacı kimdir yardırınız.
arkadasın cevabı: hocam yuzunu gorsem tanırım ama isim olarak bilemiycem.

nikoteen

Doçent
Reaksiyon puanı
8
best of ahmet sarısın da birde tanıolabiliosan burdan tanıda resmen koptum ya gözlerimden yas geldi :D

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Bizim bi arkadaş atölye sınavında;
-Elektrik devreleri nasıl bağlanır çeşitlerini yazınız şeklindeki soruya
- ' İki ters bi düz bağlanır ' diye yazmıştı. Tabi o anki piskolojiyle tam anlamıyla yarılmıştık

Reaksiyon puanı
6
ehehe okumuştum daha önce 100 aldılarmı bilmem ama çoğunun gerçek olduğunu duydum
birde risk vardır meşhur olan

öğretmen risk'in ne olduğunu anlatan bir kompozisyon ister
öğrencilerden biri adını soy adını yazdıktan sonra bomboş bir kağıt verir.
riski en iyi anlatan o olduğu için en yüksek notu o alır

Bunun devamı da şöyle:
2. sınavda aynı soru sorulur bizim zeki :mrgreen: öğrenci aynı yöntemi kullanıp yine kağıdı boş verir. Bu kez "0" alır. Hoca gerekçesini de altına iliştirir;
"Aynı risk iki kez alınmaz" :stuart:

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
Din hocası Hz. Muhammed ile Hz. Ali arasındaki bir diyalogu yazın demiş.
hani kitapta geçen özlü sözler tarzında, yanıtlardan biri şöyleymiş

Hz. Muhammed: günaydın Ali
Hz. Ali : sana da günaydın Muhammed nasılsın ?
mukemmel ya

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Üniversite de iktisat dersinde bu tarz soru bize de gelmişti.

100 puanlık tek soru aynen şöyleydi :

Hayatında hiç yalan söyledin mi ?

Profesör hocam hayatımda tanıdığım en zeki insanlardan bir tanesi, düşünüyorum şimdi bu adam bu soruda mutlaka bir şey yakalamak istiyor.

Benim cevabım bir tek cümle oldu :

Yalan, mut ve acı denge noktasında kurulu olan ve de etkisini sonra gösteren bir zehirli kıskaçtır, bunun panzehiri bulunmuştur ve ona beyaz yalan derler, ama şu an bu cümle hakkında doğru yazdığımı nereden biliyorsun ?, işte şimdi bu yazıda; bu yalan üzerine, size beyaz yalan söyledim ”.

Yazdım ve kağıdı hemen verdim, sonuçlar açıklandığında bana AA (100) vermiş, ne sevinmiştim.

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Fizik bölümünde okuyan Doğu Anadoludan zengin bir aileden gelen bir öğrenci vizelerden aldığı sınavlar doğrultusunda tek dersten kalacağını düşünüyor. Öğretmen ise sert ve disiplinli bir kişi ve tek sers sınavı dahi olsa herkesin hakkıyla geçeçeğini söylüyor. Öğrenci kalacağına kanaat getirince eline silahı alıyor ve hocanın odasına gidip öğretmenin başına silahı dayıyor.

-Hoca beni bu dersten öylede olsa böylede olsa geçireceksin.

Öğretmen hiç bir şey olmamış gibi kitabını okuyup önündeki kağıda bir şeyler karalıyor.

- Hoca bu derste beni geçireceksin dedim.

Öğretmenden yine farklı bir tepki yok.

-Hoca duymuyormusun beni bu dersten beni geçireceksin dedim yoksa sıkarım kafana.

Öğretmen koltuktan şöyle doğruluyor. (Öğenci içinden "haaa aklı başına geldi sonunda şimdi beni dersten geçirecek" diyor.)

Öğretmen koltuktan tam anlamıyla doğruluyor ve arkasına dayanarak kolunu yüzüne doğru hareket ettiriyor ve saatine bakarak:

- Oğlum sıkacaksan sık bak yoksa derse geç kalacağım. :biggrin:

Fizik bölümünde okuyan Doğu Anadoludan zengin bir aileden gelen bir öğrenci vizelerden aldığı sınavlar doğrultusunda tek dersten kalacağını düşünüyor. Öğretmen ise sert ve disiplinli bir kişi ve tek sers sınavı dahi olsa herkesin hakkıyla geçeçeğini söylüyor. Bunun üzerine öğrenci ağa olan babasını arayarak durumu anlatıyor ağada oğluna 2 adamını göndereceğini bu adamların öğretmenle konuşarak işi halettireceğini söylüyor.

Öğrenci iki adam gelince öğretmenle konuşmalarını ve kendisini CC ile geçirmesi gerektiğini söylemelerini istiyor.

- Sen ağanının oğlunu dersten bırakacakmışsın, ağanın oğluna CC verecekmişsin

-Gidin başımdan başımdan aşkın işim var.

İki adam silahlarını çeker:

-Tamam tamam sizin dediğiniz gibi olsun ben AA veriyorum oldu mu?

-Yok olmaz ağanın oğlu CC dedi CC olacak yoksa sıkarım.:biggrin: