CC-9RAP
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 11
İyi forumlar herkese. 3 gün önce Turk Telekom 4.5 g sim kart aldım. Fakat hala aktiflesmedi. Eski sim kart aktif hala. Sizce ne yapmalıyım ?
Aradım. Onlarda işlemi yaptığınız şube ile görüşün dediler.İşlemi yaptığın şube evrakları merkeze göndermemiştir tt'yi ara durumu anlat evrak ulaşmamış olabilir onlar sana detaylı açıklama yaparlar.
Amatör birisi çıkmış senin karsına muhtemelen . Tekrar ara evrakların ulaşıp ulaşmadığını sor.Aradım. Onlarda işlemi yaptığınız şube ile görüşün dediler.
yol yakınken gel vazgeç hocam amatörlerle niye uğraşıyorsunArıycam tekrar. Gerçi çok geç ulaşılıyor müşteri temsilcilerine.
Hocam neyden vazgeçiyim ? Turk Telekom'dan mi ?yol yakınken gel vazgeç hocam amatörlerle niye uğraşıyorsun![]()
Allah Allah, bizde direk ne için aradınız sonra seçiyorsun sesli şifremi giriyorum direk müşteri temsilcisi bekletmeden karşıma geliyor. Bugünlük yoğunluk olabilir.Arıycam tekrar. Gerçi çok geç ulaşılıyor müşteri temsilcilerine.
Bu kadar uzun sürmüyor. Ben geçiş öncesi müşteri temsilcisini aradım max 30 dk'yı geçerse bir sorun var demektir dediler. Gerçekten de öyle, ben geçiş yaptım bayiden çıktım hat gitti, 2. hattı geçiş yaptık 1 günde bile geçiş olmadı müşteri temsilcisini aradık evraklarınızı ulaştırmamışlar dediler. Yani işlem yapılan bayiden bayiye fark var.Sim kartlar 24 ile 48 saat arasında aktif olur. Müşteri hizmetleri back office ileterek çözmesi gerekirdi.
Hiç bekleme başka bayiye git geçiş işlemi yap.Bayiyi aradım. Sistemlerinde sıkıntı olduğunu 1-2 haftaya sorunun çözüleceğini söylediler. Evet. 1-2 hafta :/
Hmm. Problem olmaz dimi hocam öyle yapsam ?Hiç bekleme başka bayiye git geçiş işlemi yap.
Hiç sanmıyorum.Hmm. Problem olmaz dimi hocam öyle yapsam ?
Bu kadar uzun sürmüyor. Ben geçiş öncesi müşteri temsilcisini aradım max 30 dk'yı geçerse bir sorun var demektir dediler. Gerçekten de öyle, ben geçiş yaptım bayiden çıktım hat gitti, 2. hattı geçiş yaptık 1 günde bile geçiş olmadı müşteri temsilcisini aradık evraklarınızı ulaştırmamışlar dediler. Yani işlem yapılan bayiden bayiye fark var.
Ben bana TT müşteri hizmetleri tarafından söylenenleri söylüyorum. Onlar 30 dk içinde açılması gerekiyor diyorlar.BTK'nın belirlemiş olduğu yasal süredir, belirttiğim süreler. Bayiilerde özel cihazları bulunuyor, eğer çalışan oradan aktif ederse 1 saat içinde açılır. Yoksa beklemen gerekiyor.
Seni geçiştirmişler kısacası. BTK'ya şikayet oluşturmakla tehdit etti ki süreç hızlansın. Telekom çok bekletiyor en ufak sorunda.Ben bana TT müşteri hizmetleri tarafından söylenenleri söylüyorum. Onlar 30 dk içinde açılması gerekiyor diyorlar.
Geşiçtirmişler? Dostum ertesi gün gittim sim kartı değiştirdim bayiden çıktıktan sonra hemen yeni hat açıldı. Çoğu kez sim kart yeniledim hiç böyle beklemeler yaşamadım.Seni geçiştirmişler kısacası. BTK'ya şikayet oluşturmakla tehdit etti ki süreç hızlansın. Telekom çok bekletiyor en ufak sorunda.