Sim Kartim Aktifleşmedi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CC-9RAP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CC-9RAP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
İyi forumlar herkese. 3 gün önce Turk Telekom 4.5 g sim kart aldım. Fakat hala aktiflesmedi. Eski sim kart aktif hala. Sizce ne yapmalıyım ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
İşlemi yaptığın şube evrakları merkeze göndermemiştir tt'yi ara durumu anlat evrak ulaşmamış olabilir onlar sana detaylı açıklama yaparlar.

CC-9RAP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
İşlemi yaptığın şube evrakları merkeze göndermemiştir tt'yi ara durumu anlat evrak ulaşmamış olabilir onlar sana detaylı açıklama yaparlar.
Aradım. Onlarda işlemi yaptığınız şube ile görüşün dediler.

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
şimdi şube de sana diyecekki tt ile görüşün :)

CC-9RAP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Arıycam tekrar. Gerçi çok geç ulaşılıyor müşteri temsilcilerine.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arıycam tekrar. Gerçi çok geç ulaşılıyor müşteri temsilcilerine.
Allah Allah, bizde direk ne için aradınız sonra seçiyorsun sesli şifremi giriyorum direk müşteri temsilcisi bekletmeden karşıma geliyor. Bugünlük yoğunluk olabilir.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Sim kartlar 24 ile 48 saat arasında aktif olur. Müşteri hizmetleri back office ileterek çözmesi gerekirdi.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Sim kartlar 24 ile 48 saat arasında aktif olur. Müşteri hizmetleri back office ileterek çözmesi gerekirdi.
Bu kadar uzun sürmüyor. Ben geçiş öncesi müşteri temsilcisini aradım max 30 dk'yı geçerse bir sorun var demektir dediler. Gerçekten de öyle, ben geçiş yaptım bayiden çıktım hat gitti, 2. hattı geçiş yaptık 1 günde bile geçiş olmadı müşteri temsilcisini aradık evraklarınızı ulaştırmamışlar dediler. Yani işlem yapılan bayiden bayiye fark var.

CC-9RAP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Bayiyi aradım. Sistemlerinde sıkıntı olduğunu 1-2 haftaya sorunun çözüleceğini söylediler. Evet. 1-2 hafta :/

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Bu kadar uzun sürmüyor. Ben geçiş öncesi müşteri temsilcisini aradım max 30 dk'yı geçerse bir sorun var demektir dediler. Gerçekten de öyle, ben geçiş yaptım bayiden çıktım hat gitti, 2. hattı geçiş yaptık 1 günde bile geçiş olmadı müşteri temsilcisini aradık evraklarınızı ulaştırmamışlar dediler. Yani işlem yapılan bayiden bayiye fark var.

BTK'nın belirlemiş olduğu yasal süredir, belirttiğim süreler. Bayiilerde özel cihazları bulunuyor, eğer çalışan oradan aktif ederse 1 saat içinde açılır. Yoksa beklemen gerekiyor.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
BTK'nın belirlemiş olduğu yasal süredir, belirttiğim süreler. Bayiilerde özel cihazları bulunuyor, eğer çalışan oradan aktif ederse 1 saat içinde açılır. Yoksa beklemen gerekiyor.
Ben bana TT müşteri hizmetleri tarafından söylenenleri söylüyorum. Onlar 30 dk içinde açılması gerekiyor diyorlar.

(PS63)

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Benimki 1/2 saat içinde aktif olmuştu hat TT

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Ben bana TT müşteri hizmetleri tarafından söylenenleri söylüyorum. Onlar 30 dk içinde açılması gerekiyor diyorlar.
Seni geçiştirmişler kısacası. BTK'ya şikayet oluşturmakla tehdit etti ki süreç hızlansın. Telekom çok bekletiyor en ufak sorunda.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Seni geçiştirmişler kısacası. BTK'ya şikayet oluşturmakla tehdit etti ki süreç hızlansın. Telekom çok bekletiyor en ufak sorunda.
Geşiçtirmişler? Dostum ertesi gün gittim sim kartı değiştirdim bayiden çıktıktan sonra hemen yeni hat açıldı. Çoğu kez sim kart yeniledim hiç böyle beklemeler yaşamadım.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ben turkcellden 4,5g sim aldım daha işlem biter bitmez kart aktif oldu...