quasimodo
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 57
http://forum.shiftdelete.net/muzik/137911-muzik-bolumu-onemli-aciklamamdir.html
bir süredir değişik konularla sitemizde yapılan bir yanlışlığı hakaretvari bir olayı dile getiriyorum
konu site duyuruları konusunu ilgilendirirki yerinde kurallara uygun hiçbir hakaret unsuru taşımadan açılmıştır
konunun bir kısmı kendisini ilgilendirdiği için emülbaltacı kardeşimiz gereken basireti gösterememiş konuyu taşımış ama silinmiş göstermiştir
bu katılımcıya saygısızlıktır bizlerden saygı görmek isteyen bu konuda sayfalarvca yazı yazan mod lar en az kendileride bu yazdıklarına uymalıdır
doğrusu nedir konu taşınabilir linkide yanında verilerek
kandırmak sdn liye yakışmaz bu sitenin ağırlığının farkında olun
tabi bunu yapamadınız bu cesaret ister bilgi tecrübe ister buda zamanla kazanacağınız bir olgudur
müzik bölümünde bilgi amaçlı açtığım konuyu kilitlediniz demekki yeri değil dediniz bu iki konuyu niye oraya taşıdınız
yazık diyorum bulunduğunuz hayır işgal ettiğiniz makama yazık
bu konuyla ilgilenen arkadaşlar link yukarıdadır
bir kardeşimzi bir konusuyla teveccüh etmiştir
emülbaltacı kardeşim
bulunduğun makama yakışan taşıdığın konunun linkini silindiğini gösterdiğin yere eklemendir bu dürüstlüktür saygıdır yani karşılıklı duygulardır
bir süredir değişik konularla sitemizde yapılan bir yanlışlığı hakaretvari bir olayı dile getiriyorum
konu site duyuruları konusunu ilgilendirirki yerinde kurallara uygun hiçbir hakaret unsuru taşımadan açılmıştır
konunun bir kısmı kendisini ilgilendirdiği için emülbaltacı kardeşimiz gereken basireti gösterememiş konuyu taşımış ama silinmiş göstermiştir
bu katılımcıya saygısızlıktır bizlerden saygı görmek isteyen bu konuda sayfalarvca yazı yazan mod lar en az kendileride bu yazdıklarına uymalıdır
doğrusu nedir konu taşınabilir linkide yanında verilerek
kandırmak sdn liye yakışmaz bu sitenin ağırlığının farkında olun
tabi bunu yapamadınız bu cesaret ister bilgi tecrübe ister buda zamanla kazanacağınız bir olgudur
müzik bölümünde bilgi amaçlı açtığım konuyu kilitlediniz demekki yeri değil dediniz bu iki konuyu niye oraya taşıdınız
yazık diyorum bulunduğunuz hayır işgal ettiğiniz makama yazık
bu konuyla ilgilenen arkadaşlar link yukarıdadır
bir kardeşimzi bir konusuyla teveccüh etmiştir
Şiir bölümünde de her şiir için ayrı konu açılıyor. O konular da temizlensin. Ya da spor bölümünde her maç için başlık açılacağına "Türkcell Süper Lig Maçları" adında bir konu açılarak birleştirilsin vs vs. Yapılan haksızlıktır, ayıptır. Adam günlerce uğraşmış paylaşmak için. Karşılığında ne para almış, ne de şan şöhret sahibi olmuş. Kendisi dinlemek isterse açar dinler, neden paylaşma ihtiyacı duysun. Bence moderatör kadrosunun gözden geçirilmesi gerek. Bir iki tane şikayet aldığı için forumun en paylaşımcı üyesini küstüren bir moderatör barındırılmamalı diye düşünüyorum ve spy'ın moderatörlük yetkilerinin alınması yönünde fikrimi beyan ediyorum. Desteklemek isteyen mesajıyla desteklesin.
emülbaltacı kardeşim
bulunduğun makama yakışan taşıdığın konunun linkini silindiğini gösterdiğin yere eklemendir bu dürüstlüktür saygıdır yani karşılıklı duygulardır