Sildim ama hala görünüyor..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cherr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cherr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pc ye lollipop diye virüs bulasmıs avast ile taradım buldu ve sildim fakat her taradıgıımda o çıkıyor program ekle veya kaldırda da görünüyor kaldırılmıyorum sorun ne olabilir ?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
bulduğu virüsün ismi nedir.?

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
kardeşim merhaba avast değil kasperskyı kur tarat hatta ona sildir ki zaten o bulamassa bilki o virüs değildir

YAREM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeşim merhaba avast değil kasperskyı kur tarat hatta ona sildir ki zaten o bulamassa bilki o virüs değildir
Kesinlikle katılıyorum.free antivirüslere pek güvenmiyorum.Kaspersky veya norton tavsiye ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yanlış hatırlamıyosam öyle bir facebook uygulaması vardı başa bela.O mudur acaba.İşe yararmı bilmem ama Facebook ve Chrome uygulamalarına bi göz at bence.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Guvenlik yazilimlarinin windows ortaminda calisan versiyonlarinin virus ve buna benzer kotu amacli yazilim temizleme kabiliyetleri sinirlidir. Bu nedenden dolayi cogu Antivirus yazilimi ureten firmalar windows ortaminda calisan antivirus yazilimlarinin dvd veya usbde calisan bootable ozelligi olan surumlerini de cikarmislardir.bu bootable antivirus yazilimlari mini bir linux isletim sistemi sayesinde bilgisayari boot ederek calisir. Akilli virusler dedigimiz rootkit viruslerinin kesin ve en guvenli temizleme sekli budur.

cherr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla bilmiyorum virüs olarak görüyor onu lolippop yazıyor ama sılınmıyor program ekle kaldırdan da kaldırılmıyor ben baska bı vırusu programını deneyım o zaman olmadı format napalım ...

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
Revo Uninstaller ile kaldırmayı deneyin.

truemagic

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bana da geçen gün polis virüsü bulaşmıştı zor kurtardım.