Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pc ye lollipop diye virüs bulasmıs avast ile taradım buldu ve sildim fakat her taradıgıımda o çıkıyor program ekle veya kaldırda da görünüyor kaldırılmıyorum sorun ne olabilir ?
Yanlış hatırlamıyosam öyle bir facebook uygulaması vardı başa bela.O mudur acaba.İşe yararmı bilmem ama Facebook ve Chrome uygulamalarına bi göz at bence.
Guvenlik yazilimlarinin windows ortaminda calisan versiyonlarinin virus ve buna benzer kotu amacli yazilim temizleme kabiliyetleri sinirlidir. Bu nedenden dolayi cogu Antivirus yazilimi ureten firmalar windows ortaminda calisan antivirus yazilimlarinin dvd veya usbde calisan bootable ozelligi olan surumlerini de cikarmislardir.bu bootable antivirus yazilimlari mini bir linux isletim sistemi sayesinde bilgisayari boot ederek calisir. Akilli virusler dedigimiz rootkit viruslerinin kesin ve en guvenli temizleme sekli budur.
valla bilmiyorum virüs olarak görüyor onu lolippop yazıyor ama sılınmıyor program ekle kaldırdan da kaldırılmıyor ben baska bı vırusu programını deneyım o zaman olmadı format napalım ...