Sil Baştan Web Site Yapmak

tahaburak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar farz edelim ben photoshop; Flash vs. hiç bir şey bilmyen biriyim ve web site kurmak istiyorum bunun için nelere sahip olmam gerek?

Ör:
Alan adı almak için sermaye;
Photoshop Flash vb;
Wordpress Alt yapısı;

Bana yardımcı olursanız sevinirim:rolleyes:

ŞAH_PARS07

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kullanacağın site alt yapısı hakkında kursa veya bi yerlerden öğrenmeye çalış ilerde sana lazım olacak.Site işinden anlayan yardımcı admin veya mod bul tek kişiyle site kuranları ilerde ne gibi sorunlar yaşadığını gördüm.;)

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
bu işi para kazanmak için yapacaksan, öğrenmen uzun zaman alabilir buna rağmen müşterinin istegini karşılamakta yetersiz kalabilirsin, o yüzden tavsiyem sermayen varsa şirket açmak, hobi içinse wordpress ile başlamanı tavsiye ederim iyice bi boz düzelt sor soruştur, maalesef SDN de wordpress kategorisi yok ama wordpressin kendi türkçe destek siteleri var oralara takılmanın sana çok fayadası olacaktır.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Profesyonelce bir web sitesi için ayırdığın bir sermaye varsa ve bu siteyi kendin yapmak istiyorsan öncelikle html dilini iyice bileceksin. Flash, Photoshop vb gereçler ile takviye üçüncü veya dördüncü aşama.
Yok ben Flash ile yapmak istiyorum dersen Action Script denilen ve Flash'a öze yazım dilini çok iyi bilmelisin.
Ayrıca hazır şablonlar da kullanabilirsin.