Efi Avni x64
Doçent
Kullandığım harddisk biraz sıkıntılı bazen çalışmıyor bazen çalışıyor bir ara kafa vuruyordu anlayacağınız sağlam bişey değil. Harddiskin sağlam olmaması oyunlarda dropa sebep olurmu?
Muhtemelen olur.Kullandığım harddisk biraz sıkıntılı bazen çalışmıyor bazen çalışıyor bir ara kafa vuruyordu anlayacağınız sağlam bişey değil. Harddiskin sağlam olmaması oyunlarda dropa sebep olurmu?
Bende oluyordu bir dönem.Kullandığım harddisk biraz sıkıntılı bazen çalışmıyor bazen çalışıyor bir ara kafa vuruyordu anlayacağınız sağlam bişey değil. Harddiskin sağlam olmaması oyunlarda dropa sebep olurmu?
Gta 5 oynarken drop giriyor sürekli foruma daha önce yazdığımda da ram düşük demişlerdi (haklılar ama sorun ram ile alakalı değil) her ne kadar daha önceden rahat rahat oynadığımı söylesem de sorunu çözememiştim. Şuan farkettim ve disk birleştirmeyi açtım neredeyse tüm ekran kırmızıyla kaplandı(fragmented). Ya birleştirme işi ila hallolacak yada gidip temizinden bir harddisk alacağım yarın.
Nasıl olur hocam. Bizim zamanımızda olmuyordu.
Hocam harddiski depolama olarak kullanıyorum sata ssd var kullandığımAlmışken paran da varsa, anakartında yerin varsa sata fiyatına m2si olan markalar var. Al bi m2 ssd