öldürelim !@foreverfree heee evler hep güzeldir zaten benim evimde çok güzel ben ve hamamböcekleri kardeş kardeş yaşıyoruz)
aha valla deEspri konusuna gelirsen bolca güldürebilirim seni ya da ağlatabilirim bu arada çok gülen insanlardan hiç şikayet etmem![]()
öldürelim !
aha valla de![]()
koptum duramıyorum gülüyorum anlamadım
bi espri istesem ?Valla sen yeter ki esprilerime bolca gül sesimi çıkarmam![]()
öldürmek olmaz o zaman@foreverfree yok ya kanka olduk artık biz artık alemlere akıyoruz)
koptum duramıyorum gülüyorum anlamadımbiri beni durdurmalı
bi espri istesem ?
öldürmek olmaz o zaman![]()
oda bişeymi ben karafatma kedi hatta akreple kanka gardaş oldum hepside baçeden geliyordu iki sene önce kapı açıktı kapıyı açık gören her hayvan içeri dalıyordu bi ara yılan gircek diye korktum@foreverfree yok ya kanka olduk artık biz artık alemlere akıyoruz)
alır yerim bişey yapmam@foreverfree bi biskrem versem![]()
tatlı biberler evlenirse nolur hadi onuda söyleAl sana bir espriİki acı biber evlenirse ne olur? Acıların çocuğu olur
![]()
wuuu belgesel çekseydin bi işe yarardıoda bişeymi ben karafatma kedi hatta akreple kanka gardaş oldum hepside baçeden geliyordu iki sene önce kapı açıktı kapıyı açık gören her hayvan içeri dalıyordu bi ara yılan gircek diye korktum![]()
olurmu olur@<SxA> yok korkma korkma yılandan bi zarar gelmez de piton falan olursa belki yutar mutar..
tatlı biberler evlenirse nolur hadi onuda söyle
wuuu belgesel çekseydin bi işe yarardı![]()
bıkarsın bendenTatlıların çocuğu olur canın sıkılınca Günün Esprisi bölümüne gel @real madridli diye seslen koşar gelirimEspri yaparım ama güleceksin
![]()
52 kiloyum azıcık alsam bişey olmaz@foreverfree bak kilo yapar sonra bülent ersoy'a benzersin karışmam ona göre)
var mısın kim önce bıkıyoMerak etme sen benden bıkarsın![]()
52 kiloyum azıcık alsam bişey olmaz![]()
52 kiloyum azıcık alsam bişey olmaz
var mısın kim önce bıkıyo![]()
bilmem ne istiyosunOlursa ne vercen?
Ben hiç bıkmam aksine mutlu olurum![]()
ders deme noluuuurrr:crying::crying::crying:bEN HİÇ SIKILMIYORUM. neden biliyormusunuz![]()
Ders çalışıyorum :=)) CSharp
İnsan sevdiği bir iş ile uğrşaınca sıkılmıyor.Az sonra kardeşime tahtadan traktör ve kasa yapıcam
![]()
bilmem ne istiyosunhmm
ders deme noluuuurrr:crying::crying::crying:
sen yeBiskrem:mrgreen:
ben şuandan itibaren oruçluyumOruçluyum![]()
imana geldim