Sıkılmaktan da sıkıldım

Uğurcan7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sırasıyla böyle oldum.
:huh::scared::sleeping::closedeyes::confused1::huh::biggrin::w00t::mrgreen:

sıtrayk sıtrayk oynayalım. Boş server buluruz sadece biz oynarız :D

sxe li boş bulmak biraz sıkıntılı olur zannımca :D diğer türlü de hep wall gibi davranıyolar insana :D

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
olabilir. şuan sanal alemde belki hayatımız boyunca görüşemeyeceğiz insanlara iki nokta üst üste ve parantez işaretiyle güldüğümüzü ima eden suratcıklar yolluyoruz. Kapıdan dışarı çıktığında hatta o kadar uzağa gitmeye gerek yok bilgisayarın fişini çektiğinde o tebessümü oluşturmanın ne kadar zor olduğunu anlıyorsun.

foreverfree

Profesör
Reaksiyon puanı
1
olabilir. şuan sanal alemde belki hayatımız boyunca görüşemeyeceğiz insanlara iki nokta üst üste ve parantez işaretiyle güldüğümüzü ima eden suratcıklar yolluyoruz. Kapıdan dışarı çıktığında hatta o kadar uzağa gitmeye gerek yok bilgisayarın fişini çektiğinde o tebessümü oluşturmanın ne kadar zor olduğunu anlıyorsun.
bazen öyle şeyler söylüyosun ki yemin ediyorum susmaktan başka bişey yapamıyosun. bunada yorumsuzum :wink:

lanet olsun ki tanıyor olabileceğim kişiler arasında :S
yazııııkkk :D ilköğretim diyo onu anlamaya çalışıyorum diyo :D meheheh

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bazen öyle şeyler söylüyosun ki yemin ediyorum susmaktan başka bişey yapamıyosun. bunada yorumsuzum :wink:
Teşekkür etmem gerekiyor galiba :) Teşekkür ederim. Burada seni susturmak gibi bir amacım yok. Başak burcu olunca böyle oluyormuş :S Değişken. Aslında değişken demiyelimde burada mutlu olmak için bir şeyler paylaşıyoruz. Mutluda oluyoruz ama ani bir elektirk kesilmesinde herşey bitiyor. Hikayenin mutlu sonu yok. Duvarlar üstüne geliyor. Camdan dışarı bakıyorsun. Karısını bıçaklayanmı, anasını kovanmı ne ararsan var. Arada bunları kendime hatırlatıyorum ki elektirkler kesildiğinde o şok etkisini daha kolay atlatayım.

foreverfree

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür etmem gerekiyor galiba :) Teşekkür ederim. Burada seni susturmak gibi bir amacım yok. Başak burcu olunca böyle oluyormuş :S Değişken. Aslında değişken demiyelimde burada mutlu olmak için bir şeyler paylaşıyoruz. Mutluda oluyoruz ama ani bir elektirk kesilmesinde herşey bitiyor. Hikayenin mutlu sonu yok. Duvarlar üstüne geliyor. Camdan dışarı bakıyorsun. Karısı bıçaklayanmı, anası kovanmı ne ararsan var. Arada bunları kendime hatırlatıyorum ki elektirkler kesildiğinde o şok etkisini daha kolay atlatayım.
susmak gibi bi niyetimde yok zaten o konuda çok yüzsüzüm :D çok haklısın bende alışmaya çalışsam iyi olacak

Sinemaya gitmeyi denedin mi ?
bıktım diyebilirim :(

foreverfree

Profesör
Reaksiyon puanı
1