- Konuyu başlatan
foreverfree
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
kandırdım gitmiyorumGörüşürüz

kandırdım gitmiyorumGörüşürüz
Bir şeylerden sıkılmak ufkunu açar ama alışmak kötü bir şey (bence)sıkılmaya o kadar alışmışım ki bazen sıkılmadığım için sıkılıyorum...
Seninlede bi oynayamadık zaten![]()
oofff senin baya ilerlemiş benim o kadar değilsıkılmaya o kadar alışmışım ki bazen sıkılmadığım için sıkılıyorum...
Sırasıyla böyle oldum.kandırdım gitmiyorum![]()
sıtrayk sıtrayk oynayalım. Boş server buluruz sadece biz oynarız![]()
bi ara bi serverimiz vardı ne güzel sıtrayk sıtrayk oynuyoduk
![]()
Sırasıyla böyle oldum.
:huh::scared::closedeyes::confused1::huh::biggrin::w00t::mrgreen:
Sırasıyla böyle oldum.
:huh::scared::closedeyes::confused1::huh::biggrin::w00t::mrgreen:
sıtrayk sıtrayk oynayalım. Boş server buluruz sadece biz oynarız![]()
ya biz bize oynayacağız zatensxe li boş bulmak biraz sıkıntılı olur zannımcadiğer türlü de hep wall gibi davranıyolar insana
![]()
sanmıyorumsende alışırsın merak etme![]()
![]()
annecim o ne :scared::scared:http://www.facebook.com/bsumbul?ref=pymk
facebook hesabı olanlar bir şu fotoğrafa bakın bune böylebirde yazmış abonem ol
asdfghj
ya biz bize oynayacağız zatenwh açarsan yuh artık
![]()
olabilir. şuan sanal alemde belki hayatımız boyunca görüşemeyeceğiz insanlara iki nokta üst üste ve parantez işaretiyle güldüğümüzü ima eden suratcıklar yolluyoruz. Kapıdan dışarı çıktığında hatta o kadar uzağa gitmeye gerek yok bilgisayarın fişini çektiğinde o tebessümü oluşturmanın ne kadar zor olduğunu anlıyorsun.sanmıyorum![]()
tahmin edemiyorumalışınca güzel oluyor ama![]()
![]()
![]()
http://www.facebook.com/bsumbul?ref=pymk
facebook hesabı olanlar bir şu fotoğrafa bakın bune böylebirde yazmış abonem ol
asdfghj
lanet olsun ki tanıyor olabileceğim kişiler arasında :Sannecim o ne :scared::scared:
bazen öyle şeyler söylüyosun ki yemin ediyorum susmaktan başka bişey yapamıyosun. bunada yorumsuzumolabilir. şuan sanal alemde belki hayatımız boyunca görüşemeyeceğiz insanlara iki nokta üst üste ve parantez işaretiyle güldüğümüzü ima eden suratcıklar yolluyoruz. Kapıdan dışarı çıktığında hatta o kadar uzağa gitmeye gerek yok bilgisayarın fişini çektiğinde o tebessümü oluşturmanın ne kadar zor olduğunu anlıyorsun.
yazııııkkklanet olsun ki tanıyor olabileceğim kişiler arasında :S
Teşekkür etmem gerekiyor galibabazen öyle şeyler söylüyosun ki yemin ediyorum susmaktan başka bişey yapamıyosun. bunada yorumsuzum![]()
oofff senin baya ilerlemiş benim o kadar değil![]()
susmak gibi bi niyetimde yok zaten o konuda çok yüzsüzümTeşekkür etmem gerekiyor galibaTeşekkür ederim. Burada seni susturmak gibi bir amacım yok. Başak burcu olunca böyle oluyormuş :S Değişken. Aslında değişken demiyelimde burada mutlu olmak için bir şeyler paylaşıyoruz. Mutluda oluyoruz ama ani bir elektirk kesilmesinde herşey bitiyor. Hikayenin mutlu sonu yok. Duvarlar üstüne geliyor. Camdan dışarı bakıyorsun. Karısı bıçaklayanmı, anası kovanmı ne ararsan var. Arada bunları kendime hatırlatıyorum ki elektirkler kesildiğinde o şok etkisini daha kolay atlatayım.
bıktım diyebilirimSinemaya gitmeyi denedin mi ?
çalış ama dengeyi iyi ayarlasusmak gibi bi niyetimde yok zaten o konuda çok yüzsüzümçok haklısın bende alışmaya çalışsam iyi olacak
sıkıldığında kitap okursan sıkıntın geçertahmin edemiyorum![]()
lunaparka gitbıktım diyebilirim![]()
ben çok dengesiz biriyim o denge tutmaz söyleyimçalış ama dengeyi iyi ayarlahee bir de iki nokta üst üste yapıp parantez işareti koy en azından seni gülüyor zannetsinler
![]()
ondan da bıktımsıkıldığında kitap okursan sıkıntın geçer![]()
eskidilunaparka git
tüh bende sende tutarsa bana da tarifini ver diyecektim. Neyse sodalı börek tarifi bakayım bari :Sben çok dengesiz biriyim o denge tutmaz söyleyim![]()
hoşgeldiiiiinBen Geldim![]()
börek mi dedintüh bende sende tutarsa bana da tarifini ver diyecektim. Neyse sodalı börek tarifi bakayım bari :S
film izle :Sondan da bıktım![]()