Sıkıldım!

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Şu an yapacak hiçbir şey yok ve çok sıkıldım ve sıkıldığımı kimseye söyleyemedim. Ben de buraya yazayım bari dedim. :(

Saat geçmiyor, yemek pişmek bilmiyor, sitede durgunluk var. Valla sıkıcı bu durum ya. :(

Bu konuyu da can sıkıntısından açtım. :(

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Dünya kupasını izle :D Tavsiye ederim.

Şuan Arjantin-Nijerya maçı var :D

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Allah yardımcın olsun, çok zor bi durum. Destek istedin mi, tek başına başa çıkamazsın

By-Chost

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Aynen :D sabahtan beri oyun kuruyom pc ye :scared: hiç birinide kaldırmadı :w00t: kafayı yemek üzereyim bide hava çok sıcakkkkkkkk :cursing:

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Aynen :D sabahtan beri oyun kuruyom pc ye :scared: hiç birinide kaldırmadı :w00t: kafayı yemek üzereyim bide hava çok sıcakkkkkkkk :cursing:

Sabahtan beri oyun kurmaya çalışcağına kodlama öğrensen kendine oyun yapardın heralde.. .

SmiLey

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Aynen ben de sıkıldım. Bir yanda kurulmak bilmeyen Arch, bir yanda ZorinOS bir yanda kardeşimin bilgisayarına Ubuntu yüklemem. Hepsi bir kenara bir yanda da yazın gideceğim kursun vakti yaklaşıyor iyice. Siteye geliyorum ama site de bugün durgun. Kalkıp polinom veya trigonometri çözmek istiyorum ama sonra ondan da vazgeçiyorum. Konuşacak birileri olsaydı keşke.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Allah yardımcın olsun, çok zor bi durum. Destek istedin mi, tek başına başa çıkamazsın

Ciddi misin? Çünkü ben konuyu açarken pek ciddi değildim de. :huh:

Dünya kupasını izle :D Tavsiye ederim.

Şuan Arjantin-Nijerya maçı var :D

İnternetten bakılıyor mu? TV programı filan deme, zaten problemli öyle yazılımlar Linux altında. :D

Linux kullan, o derdin de sona erer. :D

---------- saat 18:47 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:46 eklenmişti ----------

Aynen ben de sıkıldım. Bir yanda kurulmak bilmeyen Arch, bir yanda ZorinOS bir yanda kardeşimin bilgisayarına Ubuntu yüklemem. Hepsi bir kenara bir yanda da yazın gideceğim kursun vakti yaklaşıyor iyice. Siteye geliyorum ama site de bugün durgun. Kalkıp polinom veya trigonometri çözmek istiyorum ama sonra ondan da vazgeçiyorum. Konuşacak birileri olsaydı keşke.

Ben varım ya? :) Ders çalışma konusunda ben de aynıyım. 1 hafta sonra sınavım var, çalışamıyorum.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bugün SDN niye böyle? Bir de cumartesi günü olacak. :glare:

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
windowsa geç call of duty felan yükle online oynayalım jeaq bak gör sıkılmazsın:D

SmiLey

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Benim de anlatamayacaklarımın yanında anlatabilme ihtimali az olanlarım var. Ha bir de anlatacabileceklerim var. Onları zaten ben de umursamıyorum. :) Ve sıkıntıdan saçmalıyorum herhalde şu anda. :D

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Herkes dışarda. Biz niye burdayız ? :mellow:

Smiley kardeşim anlıyorum seni, bir zamanlar bende sen gibiydim, anlıyorum hımm. :D

SmiLey

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Şu SmiLey yerine daha çok kendimle özdeşleştirebileceğim bir nick bulsam keşke. Bir sıkıntım da bu. :)

SmiLey

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Seçenek yok. :) Yaklaşık bir veya iki aydı arıyorum ama hala bulamadım bir seçenek dahi. :)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Hımm bir zor bi durum daha. Nick-i izdivaç'a katıl. :D Ahh espriye bak, bende sıkılmışım anlaşılan.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Herkes dışarıda, biz buradayız. Niye?

Biz seçilmiş kişileriz. :D

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Jea sende genel bi sıkıntı var demek ki.
Ya halinden şikayet etme yada neti azalt.
Forum diyorsunda forum falan boş iş. Bak rahat olamıyorsun sesini fazla çıkartsan şutluyorlar. Sonuçta elalemin mekanı burası.
Boşver forumları falan gençliğini 17" Lcd önünde harcama :)
Hiç yapabileceğin bir şey yoksa git anneciğinin yanına yemek yapmayı öğren :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Jea sende genel bi sıkıntı var demek ki.
Ya halinden şikayet etme yada neti azalt.
Forum diyorsunda forum falan boş iş. Bak rahat olamıyorsun sesini fazla çıkartsan şutluyorlar. Sonuçta elalemin mekanı burası.
Boşver forumları falan gençliğini 17" Lcd önünde harcama :)
Hiç yapabileceğin bir şey yoksa git anneciğinin yanına yemek yapmayı öğren :)

17" LCD'm olsa gider yemek yapmayı öğrenirim ama 15" ile idare ettiğimden sıkılıyorum ya. :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Havuz olsa atlardım da o da yok. Biri bana yapabileceğim bir şey bulsun ya. :D

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Haksız mıyım? Ben dahil gençlere sosyal mesaj vermeye çalıştım :D

Sdn hariç hiç bi foruma takılmıyorum, çünkü forumlardan nefret ediyorum. Burada bile 5 kez ceza puanı aldım gün gelir şutlanırım. Yani böyle şeylerle kendimize yatırım yapmıyor başkalarını zengin edip vakit öldürüyoruz :(

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Haksız mıyım? Ben dahil gençlere sosyal mesaj vermeye çalıştım :D

Sdn hariç hiç bi foruma takılmıyorum, çünkü forumlardan nefret ediyorum. Burada bile 5 kez ceza puanı aldım gün gelir şutlanırım. Yani böyle şeylerle kendimize yatırım yapmıyor başkalarını zengin edip vakit öldürüyoruz :(

Ahahahah bu mesajın üstüne Facebook'ta grup açıp toplanalım. :D

Biz asosyalleşirken millet para kazanıyor ulenn! :D

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Ahahah Bu seferde Facebook zengin olacak :D

Sokaklarda meydanlarda toplanalım yahu :D