Sigorta attıktan sonra ekrana görüntü gelmiyor ??

Reaksiyon puanı
16,128
gönder servise takılma garanti bitnce anahtarlık yaparsın onu ancak...

Jubei

Profesör
Reaksiyon puanı
479
Merhaba,
Sigorta attığında kasanın içinde gelen 400w Power Suplly vardı. Hatta alırkende acaba haricen bir PSU alsam mı diye düşünmüştüm :) kısmet işte.
Şimdi High Power 500w 80+ takılı. İşlemcinin garantisi var ama hepsiburada üzerinden aldığım için açıkçası hepsiburada aracılığı ile bu garanti sürecini yürütmek istemiyorum. AMD işlemciler için de bildiğim bir yetkili servis yok maalesef. Zaten işlemciyi deneyebileceğim başka bir anakartta yok :) Merak ettiğim, bu şekilde kullanmanın herhangi bir zararı olur mu ?

---- Mesajlar birleştirildi ----

Akım korumalı 4'lü priz almayı düşünüyorum öneriniz var mıdır ?

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ekli dosyayı görüntüle 42039
Philips Akım Koruyucu Priz önerebilirim.

quaresma71

Asistan
Reaksiyon puanı
185
Aynı şey bana da oldu pc pembe üstüne yeşil çizgiler kalmıştı hiç bişey gelmiyordu bilgisayarcıya verdiğimde ramleri değiştirdi ve düzeldi ram yanmış olabilir yani sende de

emrahguler91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yok hocam ben çözdüm olayı. Bios pilini çıkardım taktım ve harici ekran kartından görüntü alabildim sonunda :) Muhtemelen sorun ya işlemci üzerindeki grafik yongasında ya da anakart üzerindeki işlemci grafik yongasının görüntüsünü aktaran çıkışta. Şuan için hangisi olduğunun pek bir önemi kalmadı aslında. Philips akım korumalı priz içinde sipariş verdim bugün :)