Sigarayı bıraktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Yaklaşık 19 yıldır sigara içiyorum. Iki kez başarısız denemem oldu.

İlki 4 gün sürdü, barut gibiydim. Son gün baktım ki bırakamayacağım, çevremdekileri bırakma stresinden dolayı kırmaya başladım. Bir tane içeyim sabahtan itibaren tekrar içmem dedim.

İkincisinde internette "Sigarayı bırakmanın kolay yolu" adında bir video izledim. Video bittikten sonra yanımda sigara olmasına rağmen içmek istemediğimi farkettim. 27 gün sürdü.

Ortalama 3 günde bir sigarayı bırakacağım diyorum. Bakalım nasip..

Bırakan arkadaşlara tavsiyem. Sigaranın yerini hiç birşeyle doldurmaya çalışmayın. Örneğin sigara aklına geldikçe bazıları kuruyemiş, çerez vs yer. Sigaranın yerini doldurmaya çalışmak bırakamayacağınızın garantisidir.

Bıraktım bir daha içmek istemiyorum diyorsanız; sigara ile ilgili ne varsa bırakın. Yani ne yaparken sigara içiyorsan onu yapma ya da az yap. Sigara içerken sigarana ne eşlik ediyorsa uzak dur vs.vs.

Bu arada ben sanırım bilgisayarı ne zaman bırakırsam sigarayı da müteakibinde bırakırım.

SpeedyStop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neredeyse 2 ay oldu içmiyorum o mereti herşeyin tadı meğer ne kadar güzelmiş arkadaşlar bırakacaksanız, içmiyorum diyin bıraktım demeyin insana yasak olan şeyler daha zevkli geldiğinden ister istemez bünye daha fazla zorluyor iyi günler

storm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2004 yılın'da bıraktım sigarayı şu an içmiyorum. Sana başarılar diliyorum. Önce kafanda bitir sonrası kolay.

mcmhammer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
15 yıllık can dostum!!! beni yarı yolda bırakıp gitti 2-3 haftadır uğramıyor. İlk 4 gün çok özledim kendisini ama gelmedi. Gidene gülegüle deyip bi daha görüşmem kendisiyle. Onun yerine başka bişey de koymadım. Bırakmak istiyorsanız tam sırası şu an. Önce izleyin sigarayı bırakmanın kolay yolu'nu, sonra bırakın.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Bi ben bırakamadım şu sıgarayı.:)

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
sen bırakma nasılsa bir gün seni bırakacak gökhan :D

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
16 yaşındayım daha bikere bile içmedim sigaradan nefret ederim.

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14
"cugaranın dumanı sen ateşi ben olayım" bu şarkı söylendikçe içenler bırakmaz bırakamaz...bırkanlar yeniden başlar..bende içiyorum günde tek tük , gün geliyor paket bitiyor..geçinip gidiyoz işte, tütün içsek olmaz mı yaw

poverri

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Allah sabrını daim kılsın inş. tebrik ederim. bende 7 ay önce bıraktım şükürler olsun :)

özgür deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
işyerinden iki kişi bi ilaçla bıraktılar sigarayı

bir aylık hap 160 liraydı. sigara ihtiyaını gideren bir hapmış. zamanla el tiryakiliğini giderdikten sonra sigarayı aramaz oldular. biri kısa sürede göbek bağladı :)

ben 23 yaşımda başladım sigaraya... en iyi arkadaşım oldu sonrasında. 4 senedir sabahları başımı yastıktan kaldırmadan önce yakıyorum ilk sigaramı uyumadan hemen önce sonuncuyu söndürüyorum. günde 1 paket içiyorum. bırakmayı hiç istemiyorum. seviyorum sigara içmeyi, inanın müthiş bir haz alıyorum ondan...

askerlik muayenesi esnasında verem savaşta akiger röntgeni çekilince iğerimde leke tespit edildi. o zamanlar günde 2.5 paket içerdim 1e indirdim.

bir sefer bırakmayı denedim eski kız arkadaşımın baskısıyla. kız arkadaşım eski oldu :)

Docent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birakin sigarayi arkadaslar o kadar guzel sey varken ne gerek var paramizla vucudumuza zarar vermeye.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
tebrik ediyorum seni dostum...:thumbup1::thumbup1:

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
işyerinden iki kişi bi ilaçla bıraktılar sigarayı

bir aylık hap 160 liraydı. sigara ihtiyaını gideren bir hapmış. zamanla el tiryakiliğini giderdikten sonra sigarayı aramaz oldular. biri kısa sürede göbek bağladı :)

ben 23 yaşımda başladım sigaraya... en iyi arkadaşım oldu sonrasında. 4 senedir sabahları başımı yastıktan kaldırmadan önce yakıyorum ilk sigaramı uyumadan hemen önce sonuncuyu söndürüyorum. günde 1 paket içiyorum. bırakmayı hiç istemiyorum. seviyorum sigara içmeyi, inanın müthiş bir haz alıyorum ondan...

askerlik muayenesi esnasında verem savaşta akiger röntgeni çekilince iğerimde leke tespit edildi. o zamanlar günde 2.5 paket içerdim 1e indirdim.

bir sefer bırakmayı denedim eski kız arkadaşımın baskısıyla. kız arkadaşım eski oldu :)

oha falan oldum kaldım yani nasıl bi tiryakilikmiş bu sendeki insan sevgilisinden vazgeçermi sigara için :hammer:

yasaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
14
18 yıldır içiyorum.AŞAĞI YUKARI BİLMİYORUM SAYMADIM İÇMİYORUM.İnşallah bir daha içmem.Sigarasız bir hayat bir başka güzel.Ama stresi o kadar fazlaki anlatamam.Havada uçan sineğe sinirlenir oldum.Günlük 5.500 tl cebimde kalıyor.

WATER3505

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bıraktım sahte dostumu. 24 gün oldu. Sabah uyandığımda nefes almak daha kolay. Nefesim kokmuyor. Herkesin bırakmasını öneririm.
Nikotin bandı çok işe yarıyor. Benden önermesi..

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Bende azalttım 2 paketten 10-15 taneye düşürdüm günlük...

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Ne içiyorsun da azalttın [MENTION=47620]spybot[/MENTION]?
Captain Black iç, günce 3 tanesi yeter sana :D

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
[video=youtube;bA922qfQdsQ]http://www.youtube.com/watch?v=bA922qfQdsQ&feature=related[/video]

Sigaradan soğutan reklamlardan biri. Lise 1'de özentilikten dolayı 1-2 ay içtim onun dışında ağzıma sürmedim. Artık yanıma sigara içen biri oturunca duramıyorum orada çok itici geliyor.

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ne zenginliğe ne de şan şöhreti olana gıpta ediyorum. Sigarayı hiç içmedim diyen var ya . Vallaha en çok saygı duyduğum insanlar onlar :)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Sigara içmeyen ama alkol alan arkadaşlarım, tanıdıklarım var. Tercih meselesi.

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Ay 2 sene önceki konuyu ne diye hortlattınız ya !
Bıraktım bi daha başladım bi daha bıraktım bi daha bıraktım bi daha başladım bırakma arefesindeyim yine .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...