Sigarayı Bıraktım !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rom.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Yıllardır beni yiyip bitirdiğini bile bile hala içmeye devam ettim, bir ara bırakmayı düşündüm ve uzun bi süre bıraktım ama yine hayat şartları beni zorladı ve yeniden başladım,

Biliyorum bu konu hakkında birçok nasihat gelecek tamam hepsine de değer veririm, okurum, cevap veririm.

Ama benim sizlerden istediğim bana destek olmanız,
Burada bütün SDN ailesinn önünde söz verirsem sözümden çıkmam o kadar kolay olmayacak çünkü

Ve ben Söz veriyorum: Sigarayı bıraktım

Bana destek vermek isteyen ve arkamda olan üyeler en azından 1 tane mesaj yazarsa beni bu yolda yüreklendirmiş ve ziyadesiyle sevindirmiş olacaklardır.

Şimdiden teşekkürler hepinize :flowers:

SDN forum havası Dumansız hava sahası :wink:

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
sakın 1 tane ıceyım deme bısey olmazlarla baslamıstı hatırlarsan. hep destek tam destek

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşım sigarayı bırakacaksan özel hastanelerde sigarayı bırakmanı sağlayan lazer tedavisi yapıyorlar. Beyindeki nikotin yerine endorfin veriyorlar. Bu sayede sahte nikotin mutluluğu yerine gerçek endorfin salgısı ile sigarayı bırakman sağlanıyor. 1 hafta kadar sürüyor seanslar. Ücret olarakta senin 1 aylık sigara masrafını geçmiyor genelde. Bulunduğun semtteki özel hastanelere bir sor istersen.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bence kararlılık en önemlisi. Kararlı ol! Dünya yıkılsa da içmeyeceğim de. İçmezsin olur biter.

Allah yardımcın olsun.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Hayırlı olsun bir daha başlamamamn dileğiyle..

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
En iyi tedavi kendisidir insanın..
Allah yardımcın olsun toruncağızım..

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
hep destek tam destek kardeşim ben hiç içmediğim için tadını tuzunu bilmem ama pasif içici olrk maruz kaldığımız kokusuna bile dayanmak cidden zor zanaat

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Eyvallah arkadaşlar, desteğinize gerçekten ihtiyacım var, çünkü insan bazı şeyleri tek başına başaramıyor.

mucox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
En içilmesi gereken zamanlarda içmezsen bidaha hiç içmezsin.Arkadaşların yanında,yemekten sonra,efkarlanınca vs...

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bu kadar hızlı desteğin üzerine içersen Sdn ailesine ihanet etmiş olursun Romantic!!!

Sakın ola bunu aklından çıkarma.

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
bir tane SDN tapicisi daha. Once kendine soz ver. Kanser olunca seni tapindigin yerdekiler kurtarmaz. sacma sacma seyler yaziyor insanin canini fazlasiyla sıkıyorsunuz

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Bu kadar hızlı desteğin üzerine içersen Sdn ailesine ihanet etmiş olursun Romantic!!!

Sakın ola bunu aklından çıkarma.
hepinize gerçekten çok teşekkür ediyorum. o mel-un alışkanlıktan bu sefer kesinlikle kurtulmak istiyorum çünkü.

bir tane SDN tapicisi daha. Once kendine soz ver. Kanser olunca seni tapindigin yerdekiler kurtarmaz. sacma sacma seyler yaziyor insanin canini fazlasiyla sıkıyorsunuz

Seni de bu iğrenç tavırlarından sevdiklerin değil Yüce Rabbim bile kurtaramaz artık, Lütfen yorumlarınızı konumdan uzak tututuz !

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9

what it means in turkish ??? :cursing:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Helal olsun. Ben kullanmıyorum, kullananları da kınıyorum. En iyisini yapmışsın. Ama içsen de içmesen de desteğimi hep arkanda hisset. :)

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Sen kimsin! Tanıt bir kendini.. Sonra horozlan..
Herkesin fikrine saygı vardır da böyle hakaret edemez kimse kimseye bu forumda!

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Çok sevindim vallaha. Bundan sonra önemli olan çevrendekilere söz geçirebilmek, zaten kendi kendine sözün geçer. :)

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1
amanında amanınnn bana söz verdin bi kere hııhhh Bırakıcaksın tabiki kimin bebeğiiii

adas12

Doçent
Reaksiyon puanı
4
hayırlı olsun diyelim öncelikle...
sonrası ise..
sakın bizim cemil gibi olmasın adamla tanışalı 8 yıl oldu 8 yıldır 2 ayda bir '' apo bugün sigarayı bıraktım'' diyor.
hatta bugünde aynı şeyi tekrarladı sonra cıvıttı bugünde içeyim yarın bırakırım dedi...
bende bırakırsın dedim ne diyeyim...

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35

Cık cık cık... Ne kadar kötü bir yorum. Burası bir paylaşım alanı ve buranın güzelliği acıyı tatlıyı paylaşmaktır.

Bu bir tapınma değildir. Biz sadece Allah'a taparız. Birbirimiz sevmenin adını bu şekilde değiştirmen hiç güzel bir şey değil.

Seni sukunete ve mantıklı düşünmeye davet ediyorum.

son.durak.27

Profesör
Reaksiyon puanı
11
hayırlı olsun ya buyuk bir başarı tebrik ederim. en sonunda anladın dumansız havanın kalitesini demek

thedeli

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bende yaklaşık 13 sene içtikten sonra 4 sene önce falan bıraktım sigarayı. Hayatımda verdiğim en iyi karardı. Umarım başarılı olursun. Çok zor bir şey bırakmak. Başlamak 30 saniye sürerken bırakmak ve etkisinden kurtulmak 4-5 sene kadar sürüyor...